reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

tylko dlaczego to dotyka ludzi ktory naprawde chca miec dziecko moga mu zapewnic milosc, przyszlosc,dbaja o nie!?,a ci co nie chca to maja ich po 10,pija,pala,a dzieci zdrowe,ach szkoda gadac:(

no wlasnie, niestety na tym polega ta podłość życia. Sama znam taką parkę, dziewczyna nawet zaraz po urodzeniu wepchała swoje dziecko w brudny wózek, który wzięła od kogoś z piwnicy. Bleee .... Ja rozumiem, że mogła wziąć od kogoś celem oszczędności, ale mogła go sobie chociaż przeprać. W każdym razie do dzisiaj wozi to dziecko w takim brudnym wózku i myslicie, że to dziecko będzie chorowało kiedyś na jakieś alergie czy coś tam innego ??? Bo ja wątpię...

reklama
u mnie ok,bylam z M na zakupkach takich na miesiac,woda,mleka,cukier itp. zebym nie musiala dzwigac,mala fasolka dala o sobie znac wiec jestem troche spokojniejsza:),kupilam tez body dla dzidzi:)mam nadzieje,ze wszystko tam u mnie z dzidzia ok:),oby do poniedzialku

mysle tez ze ten bol po srodku na dole to moze byc pecherz,bo mnie boli jak robie siku i troche pozniej al enie wiem zapytam gina w poniedzialek

u mnie ok,bylam z M na zakupkach takich na miesiac,woda,mleka,cukier itp. zebym nie musiala dzwigac,mala fasolka dala o sobie znac wiec jestem troche spokojniejsza:),kupilam tez body dla dzidzi:)mam nadzieje,ze wszystko tam u mnie z dzidzia ok:),oby do poniedzialku

No to super :-)
Przyznam się wam, że ja tez już kupiłam dwie pary bodów bo akurat trafiłam na przecenę i w porządnym gatunku. Szkoda było nie kupić. Wiem, że jeszcze za wcześnie na takie zakupki, ale to była naprawde okazja. Potem jak będę potrzebowała to będę dwa razy droższe :-)

ja tez dzisiaj trafilam na okazje:)dlatego kupilam,kupilam tylko dwie sztuki takich neutralnych,bo reszta byla albo niebieska albo rozowa:) ja bede tak po trochu kupowac,bo potem nie wyrobimy z kasa jak trzeba bedzie w styczniu-lutym juz wszystko kompletowac

ja tez dzisiaj trafilam na okazje:)dlatego kupilam,kupilam tylko dwie sztuki takich neutralnych,bo reszta byla albo niebieska albo rozowa:) ja bede tak po trochu kupowac,bo potem nie wyrobimy z kasa jak trzeba bedzie w styczniu-lutym juz wszystko kompletowac
Pewnie,ja też kupowałam po mału

reklama

no właśnie :-). Ja też kupiłam neutralne kolorki :-) i schowała głęboko do szafki, nawet narazie nie zaglądam żeby nic nie zapeszyć :-):tak:

Do góry