reklama
Agapas a ty jak sie czujesz??
Dziękuję, czuję się dobrze. Wczoraj co chwilę płukałam to gardło i nafaszerowałam się czosnkiem z miodem i dzisiaj znacznie lepiej. Mniej mnie boli, ale nadal płuczę je. Mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku .
Ale dzisiaj w pracy miałam cały dzień siedzący i trochę męczący i coś brzuch mnie pobolewa...
A jak Kacperek, podnosi główkę coraz lepiej ?? Nadal go tak męczysz ?? ))
Madziaas
Już jesteś:)
Męcze męcze,dzisiaj sie tak wściekł,że podnosił i główke i dupke,albo nóżki Aż mu robiłam zdjęcia taki był śmieszny,aparacikDziękuję, czuję się dobrze. Wczoraj co chwilę płukałam to gardło i nafaszerowałam się czosnkiem z miodem i dzisiaj znacznie lepiej. Mniej mnie boli, ale nadal płuczę je. Mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku .
Ale dzisiaj w pracy miałam cały dzień siedzący i trochę męczący i coś brzuch mnie pobolewa...
A jak Kacperek, podnosi główkę coraz lepiej ?? Nadal go tak męczysz ?? ))
Ostatnia edycja:
Męcze męcze,dzisiaj sie tak wściekł,że podnosił i główke i dupke,albo nóżki Aż mu robiłam zdjęcia taki był śmieszny,aparacik
:-):-) Ojjj.... biedny maleńki bidulek :-):-). Ale pomału zaczyna się buntować ... Chłopak nie da się zadręczyć :-):-):-).
Justys84
Fanka BB :)
Kasiu tak strasznie mi przykro wiem co przezywasz,zadne slowa nie sa w stanie ukoic Twojego bolu ale trzymaj sie jakos:*sciskam Cie mocno!Cześć dziewczynki. Ja już po wizycie i niestety maleństwo się nie rozwija od 6 tyg. Jutro na zabieg jadę. Odezwę się po weekendzie jak już ochłonę.
Kurde jakie to zycie jest niesprawiedliwe!!!dlaczego!? ciagle jak slysze o takich tragediach zadaje sobie takie pytanie!brak slow
Madziaas
Właśnie:-(Hej Justys, niestety podłe jest to życie :-(. W takich sytuacjach nawet niewiadomo co powiedzieć. Żadne słowa nie pocieszą :-(.
reklama
Madziaas
Ja tego nie rozumiem,do kitu to wszystko:-(tylko dlaczego to dotyka ludzi ktory naprawde chca miec dziecko moga mu zapewnic milosc, przyszlosc,dbaja o nie!?,a ci co nie chca to maja ich po 10,pija,pala,a dzieci zdrowe,ach szkoda gadac
Podziel się: