reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Agapas a ty jak sie czujesz??

Dziękuję, czuję się dobrze. Wczoraj co chwilę płukałam to gardło i nafaszerowałam się czosnkiem z miodem i dzisiaj znacznie lepiej. Mniej mnie boli, ale nadal płuczę je. Mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku :tak:.

Ale dzisiaj w pracy miałam cały dzień siedzący i trochę męczący i coś brzuch mnie pobolewa...

A jak Kacperek, podnosi główkę coraz lepiej ?? Nadal go tak męczysz ?? :)))

Dziękuję, czuję się dobrze. Wczoraj co chwilę płukałam to gardło i nafaszerowałam się czosnkiem z miodem i dzisiaj znacznie lepiej. Mniej mnie boli, ale nadal płuczę je. Mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku :tak:.

Ale dzisiaj w pracy miałam cały dzień siedzący i trochę męczący i coś brzuch mnie pobolewa...

A jak Kacperek, podnosi główkę coraz lepiej ?? Nadal go tak męczysz ?? :)))
Męcze męcze,dzisiaj sie tak wściekł,że podnosił i główke i dupke,albo nóżki:-D Aż mu robiłam zdjęcia taki był śmieszny,aparacik

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Ja już po wizycie i niestety maleństwo się nie rozwija od 6 tyg. Jutro na zabieg jadę. Odezwę się po weekendzie jak już ochłonę.
Kasiu tak strasznie mi przykro:( wiem co przezywasz,zadne slowa nie sa w stanie ukoic Twojego bolu ale trzymaj sie jakos:*sciskam Cie mocno!
Kurde jakie to zycie jest niesprawiedliwe!!!dlaczego!? ciagle jak slysze o takich tragediach zadaje sobie takie pytanie!brak slow:(

tylko dlaczego to dotyka ludzi ktory naprawde chca miec dziecko moga mu zapewnic milosc, przyszlosc,dbaja o nie!?,a ci co nie chca to maja ich po 10,pija,pala,a dzieci zdrowe,ach szkoda gadac:(

Oooo ... właśnie dostałam od mężusia dzisiejszą porcję mleka z czosnkiem i miodkiem:-). Ładnie to wypiję i zmykam do łóżeczka :-)

Dobrej nocki i do juterka :-)

Justys a co tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?

reklama
Do góry