reklama
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja się czuje bardzo dobrze:-)badania zrobione co czekać na jutrzejsze wyniki a bedą po 12:-)
Ja się czuje bardzo dobrze:-)badania zrobione co czekać na jutrzejsze wyniki a bedą po 12:-)
połóż się zjedz coś słodkiego i na pewno da znac o sobie maluszeknie masz mi się przemeczaća jakby mocno bolało to zadzwon do gina i powie ci czy jechac na pogotowie czy leżećCzesc u mnie dzis smutno od wczoraj mnie jakos brzuch boli w nocy nawet sie przebudzilam i byl caly twardy mam nadzieje,ze to przez spanie na plecach,bo nie powinno sie tak spacrano jak wstawalam z M to tez tak dziwnie mnie bolalo po prawej stronie,a na dodatek nic nie czuje rzadnych kopniaczkow a zawsze byly o tej porze(
zdrówka zdrówkau nas już katarkom mówimy papa;-)boli mnie to gardło i boli ... poszłam dzisiaj do internisty, ale jak tylko usłyszał, że jestem w ciąży to aż ręce rozłożył i głową walnął w biurko :-). Ale był śmieszny i sympatyczny. Stwierdził, że to najgorszy okres dla mnie i dla dzidziusia na jakiekolwiek leczenie, zbdała to moje gardło, znalazł jakąś pleśniawkę z drobnym stanem ropnym i stwierdził, że narazie muszę się leczyć domowymi sposobami, a jeśli nie przejdzie to mam przyjśc za tydzień i niestety nie obejdzie się bez antybiotyku :-(. Kazał mi płukac gardło azulanem, to podobno łagodny roztwor rumianku i na pewno nie zaszkodzi - tak powiedział.
Mam nadzieję, że ten ból gardła jednak przejdzie a narazie faszeruję sie nadal czosnkiem, miodem i cytryną .
reklama
Podziel się: