reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam sie z rana:) ale u mne dzis pogoda,deszczyk pada,sniezyk pada,zimno jak nie wiem,a to dopiero pazdziernik,no ale co tam ja mam dzis taki humorek,ze bym sie non stop smiala:)) za to wczoraj bylam non stop zla,ach te hormony:D,milego dnia kobitki;)

I pytanko mam dla Madzi kiedy sie dowidzialas ze bedzie chlopczyk:)? ciekawa jstem czy moj lekarz cos tam wypatrzy na wizycie w poniedzialek,bo czytalam,ze juz w 16 tygodniu idzie dojrzec plec

Ostatnia edycja:
reklama
WItajcie!!:-)
Ale straszna pogoda:szok: U mnie śnieg pada, wieje i jest szaro.. normalnie zima taka, że hoho:szok: Dziś M poszedł do pracy na 10 na jakies dwie godzinki bo dzień nauczyciela dziś. Jak wróci to wybieramy się do szmateksów bo musze wreszcie jakąś kurtke na te wichury kupic:tak:Już w swoją zimówke sie nie mieszczę:zawstydzona/y::-D Widziałam jedną w szmateksie, taką za pupę, czarna cała ale wygladała jak dla starej baby:zawstydzona/y: no ale jak nic innego nie znajdę to ją kupię. W koncu to dzidziusiowi musi byc ciepło, a nie ładnie;-) Była na suwak i jak się zapiełam to jeszcze miałam troche luzu więc myślę, że będzie dobra na zimę:tak: Teraz to wszędzie tylko te płaszczyki na guziki.. dobrze że szmateksy są:-D
ja jeszcze płci nie znam:no: Ale niektóre kobitki wczesniej się dowiadują. :tak:
Jak się dowiesz to daj znac Kochana:tak:

dam znac od razu:) uparciuszek ten twoj malutki-a albo chce zrobic niespodzianke rodzicom i do konca sie nie pokaze,my juz jestesmy ciekawi moj M to by chyba wolal chlopczyka choc glosno o tym nie mowi:) oby zdrowe bylo,a co do plci do bdziemy sie z drugim starac zeby bylo do pary;)

dziewczyny dajcie mi jakis pomysl na prezent na 3 rocznice slubu dla M

wogole to ja juz mam taaki brzucholek,ze szok ale moj M sie cieszy,ze nareszcie cos widac ale jak tak dalej pojdzie to juz nie bedzie mi mowic moja ciezaroweczko tylko moj tirku:))

Cześć dziewczynki:-) U mnie też zimno,szaro i strasznie wieje.
Justyś ja sie dowiedziałam po 4 miesiącu jakoś,lekarz chciał być pewien i czekał aż będzie lepiej widać.Chociaż sam mówił,że niektórzy lekarze mówią wcześniej,ale nie zawsze sie to sprawdza.Ale ja i tak wiedziałam,że to będzie chłopczyk:-D

WITAM:-)
Mi sie nawet 2 razy śniło,że to będzie chłopczyk.Lekarz sie śmiał,że mam dobrą intuicje,to czasem po prostu sie czuje:-)

ja jak za kazdym razem śniłam o dziecku i wiadomo było we śnie jaka płeć to tylko był to chłopiec a nawet bliźniaki o płci męskiej tak więc wyśniłam sobie synka:-D:rofl2:

I pytanko mam dla Madzi kiedy sie dowidzialas ze bedzie chlopczyk:)? ciekawa jstem czy moj lekarz cos tam wypatrzy na wizycie w poniedzialek,bo czytalam,ze juz w 16 tygodniu idzie dojrzec plec

ja już wiedziałam w 15 tc ale zdarzają sie pomyłki chociaż ja jestem tego zdania że jak jest dobry gin z doświadczeniem to nie powinien się pomylić bądz bynajmije powie że to jest tak pół na pół co nie naprowadzi na taką płeć do której nie jest pewien:tak:u mnie to powiedzieł że narazie to zabawa że wszystko się może zmienić ale te 80 % mi dał a potem na połówkowym juz wiadomo było że jednak jest to synek:tak:chociaz też jeszzce powioedział że różnie to bywa ale jednak u mnie bedzie ten synek;-)

WItajcie!!:-)

Ale straszna pogoda:szok: U mnie śnieg pada, wieje i jest szaro.. normalnie zima taka, że hoho:szok: Dziś M poszedł do pracy na 10 na jakies dwie godzinki bo dzień nauczyciela dziś. Jak wróci to wybieramy się do szmateksów bo musze wreszcie jakąś kurtke na te wichury kupic:tak:Już w swoją zimówke sie nie mieszczę:zawstydzona/y::-D Widziałam jedną w szmateksie, taką za pupę, czarna cała ale wygladała jak dla starej baby:zawstydzona/y: no ale jak nic innego nie znajdę to ją kupię. W koncu to dzidziusiowi musi byc ciepło, a nie ładnie;-) Była na suwak i jak się zapiełam to jeszcze miałam troche luzu więc myślę, że będzie dobra na zimę:tak: Teraz to wszędzie tylko te płaszczyki na guziki.. dobrze że szmateksy są:-D
ja jeszcze płci nie znam:no: Ale niektóre kobitki wczesniej się dowiadują. :tak:
Jak się dowiesz to daj znac Kochana:tak:

wogole to ja juz mam taaki brzucholek,ze szok ale moj M sie cieszy,ze nareszcie cos widac ale jak tak dalej pojdzie to juz nie bedzie mi mowic moja ciezaroweczko tylko moj tirku:))

no prosze mówią że brzuszek większy a gdzie zdjątka:crazy::-D;-) czekam na fotki brzusiów:-p

no,wlasnie fotki,jestem tyle na forum i az wstyd sie przyznac ale jeszcze fotek nie wklejalam i nie wiem czy dam rade!?,pobawie sie moze po poludniu:)

reklama
Cześć dziewczynki. U mnie dziś też zimno i śnieżnie za oknem. W ogóle ostatnie dwa dni to jakies schizy mam bo nic mi nie dolega tzn nie mam nawet takich lekkich ukłuć w brzuchu i już się martwię czy aby wszystko ok. No a poza tym już nie mogę doczekać się wtorku i wizyty. Chyba te moje humorki dają o sobie znać.
Wiecie dziewczyny udzielam się na wątku Maj 2010 ale czasami mam wrażenie, że niektóre dziewczyny mają tam niezdrowe podejście do ciąży. Kupują już ubranka itp. No szok!

Do góry