reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No właśnie mogłam się wcześniej zapisać. Może dałoby się zapisać do kogoś innego wcześniej. Muszę to z M przedyskutować. No niby plamień nie mam a wydaje mi się, że jakby coś było nie tak to objawiałoby się to właśnie tak.
No na pewno tak,może zadzwoń i spytaj czy jest wcześniej do niego miejsce

reklama
Maggie kupiłam sobie spódnice ołówkową z szelkami i białą koszule z czarnymi wstawkami:-)
A u mnie średnio,małemu nadal nie pasuje nowe mleko,pluje i krzyczy jak je mu daje.Ja pokarmu nie mam tak dużo jakbym chciała:-(Zresztą jeden sutek mi znowu pogryzł:confused2:

No to będziesz super wyglądać. Kurcze, niedobrze że ten Twój Kacperek taki wybredny. W sumie to obydwoje się męczycie.

Wiesz Madziu jakiś taki niepokój mam w sobie bo teraz właśnie jest ten czas kiedy w poprzednich ciążach zaczynało się coś psuć. Tak bardzo bym chciała zobaczyć czy wszystko jest w porządku.
Kroczku - Ty się lepiej nie niepokój, tylko główka do góry i myślimy pozytywnie. Ja chyba też bym obstawiała tego lekarza z Bełchatowa. :tak:

No to będziesz super wyglądać. Kurcze, niedobrze że ten Twój Kacperek taki wybredny. W sumie to obydwoje się męczycie.

Kroczku - Ty się lepiej nie niepokój, tylko główka do góry i myślimy pozytywnie. Ja chyba też bym obstawiała tego lekarza z Bełchatowa. :tak:
No niestety sie męczymy.Ale mój T właśnie pojechał do lekarza po inne mleko,mam nadzieje,że to mu posmakuje:-)

Lekarka powiedziała,że to mleko jest najlepsze.Bo reszta są gorsze w smaku:confused2: Mam go przegłodzić ze 3 razy:shocked2: Albo mieszać mu z bebikiem1,ale to kosztem jego cery:confused2:

MADZIAS no mi też mówiono że to jest najlepsze z tych wszystkich alergicznych mleczków:sorry:wiesz co może to faktycznie poskutkować że jak bedzie taaki głodny to odrazu wypije niepatrząc na smakbo wiesz z tym dodawaniem mleczka nie na alergie może i dobry pomysł bo leprzy smak bedzie no ale wtedy się znowu nieprzyzwyczai do samego mleczka BEBILON PEPTI chyba że tak bys malutkimi kroczkami dosypywała coraz mniej żeby niezauważył różnicy w smaku synek:tak:ale druga strona tego jest taka gorsza że cera cera ale może to się skończyć AZS tak jak u mojego synka a tego ci kochana niezycze :sorry:a przez to że ten nabiał bedzie dostawał to może mu się pogarszać bo jednak ma alergie na nabiał:sorry:lepiej całkowicie ten nabiał wykluczyć co szybciej minie ta alergia i bez "gorszych powikłań" niż tylko wysypka:tak:

MADZIAS no mi też mówiono że to jest najlepsze z tych wszystkich alergicznych mleczków:sorry:wiesz co może to faktycznie poskutkować że jak bedzie taaki głodny to odrazu wypije niepatrząc na smakbo wiesz z tym dodawaniem mleczka nie na alergie może i dobry pomysł bo leprzy smak bedzie no ale wtedy się znowu nieprzyzwyczai do samego mleczka BEBILON PEPTI chyba że tak bys malutkimi kroczkami dosypywała coraz mniej żeby niezauważył różnicy w smaku synek:tak:ale druga strona tego jest taka gorsza że cera cera ale może to się skończyć AZS tak jak u mojego synka a tego ci kochana niezycze :sorry:a przez to że ten nabiał bedzie dostawał to może mu się pogarszać bo jednak ma alergie na nabiał:sorry:lepiej całkowicie ten nabiał wykluczyć co szybciej minie ta alergia i bez "gorszych powikłań" niż tylko wysypka:tak:
Dzięki Patrysia:-) Spróbuje mu dodawać troszke bebika,ale co kolejna butelka to coraz jego mniej.A jak sie nie uda to go niestety przegłodze

witam:) ja tam za bardzo sie Madziu nie znam ale z tego co wiem to tez sa inne mleka dla malych alergikow ktore moglabys dawac Kacperkowi,nie wiem ale ja bym chyba dziecka nie glodzila taki maly babelek tez ma prawo do swoich smakow i ma prawa nie jesc tego co mu nie smakuje:)

witam:) ja tam za bardzo sie Madziu nie znam ale z tego co wiem to tez sa inne mleka dla malych alergikow ktore moglabys dawac Kacperkowi,nie wiem ale ja bym chyba dziecka nie glodzila taki maly babelek tez ma prawo do swoich smakow i ma prawa nie jesc tego co mu nie smakuje:)
Ja też nie chce go przegładzać,mój mały jest wybredny :laugh2:
Ja spytam jeszcze jednego lekarzA

Rozmawiałam z M i doszliśmy do wniosku, że tą wizytę co mam u swojego lekarza przełożę na inny dzień a pojadę tylko do Bełchatowa. Maggie ma rację powinnnam myśleć pozytywnie. Już postaram się nie martwić

reklama
Do góry