reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)
Hej Dziewczynki,

Miłego dnia.

Pytałyście ostatnio o Aguniaka więc pozwole sobie napisać troszke co u niej. Narazie jest ok. Dostaje kuksańce od Małego. Przytyła 4 kg (grubasek przy niej jestem bo ja już 10 kg na plusie). Mąż troche w domu a trochę w szpitalu. Jej Mama kolekcjonuje ubranka a wózio i łóżeczko dostała. To chyba tyle. Hi hi, mam nadzieję że ochrzanu nie dostane.

to super że u nich w miare dobrze:-)no malutko przytyła ale to może przez te stresy:sorry:pozdrów ja od nas:tak:

MADZIAS moze wtedy jakieś inne mleczko alergiczne bedzie Kacperkowi służyć :sorry:mi tego samego dnia szło przyzwyczaić synka do picia tego mleczka ale ja to ogólnie nie miałam z nim problemu aby coś pił nowego do dziś ale jak synek twój się meczy to może pogadaj z lekarzem co:tak:

reklama
Cześć dziewczynki!
Mam problem może mi podpowiecie co zrobić. Jak może pisałam wizytę u swojego gina mam 19.10. Koleżanka namówiła mnie jeszcze na wizytę u podobno super gina ordynatora z Bełchatowa i zapisałam się na 20.10 czyli dzień po dniu. Troszkę się martwię bo mam leżeć a tu przyjdzie mi dwa dni pod rząd udać się w podróż po 30 i 50km. Troszkę mnie to martwi no nie ukrywam, że z jednej wypłaty nie wydolimy 200zł za wizyty plus paliwo no i jeszcze 24.10 mamy wesele i mój M pójdzie na nie na pewno tylko pewnie sam ale kasę trzeba dać. Myślałam żeby odwołać lub przełożyć tą wizytę u swojego gina i jak mi podpasuje ten nowy to bym sobie go zamieniła. Nie ukrywam że wolałabym rodzić w Bełchatowie bo podobno oddział noworodkowy jest odnowiony no i ten lekarz podobno jest super.

DZIEŃ DOBRY:-)

to super że u nich w miare dobrze:-)no malutko przytyła ale to może przez te stresy:sorry:pozdrów ja od nas:tak:

MADZIAS moze wtedy jakieś inne mleczko alergiczne bedzie Kacperkowi służyć :sorry:mi tego samego dnia szło przyzwyczaić synka do picia tego mleczka ale ja to ogólnie nie miałam z nim problemu aby coś pił nowego do dziś ale jak synek twój się meczy to może pogadaj z lekarzem co:tak:
Właśnie musze pogadać z lekarzem bo sie bidulek męczy

Cześć dziewczynki!
Mam problem może mi podpowiecie co zrobić. Jak może pisałam wizytę u swojego gina mam 19.10. Koleżanka namówiła mnie jeszcze na wizytę u podobno super gina ordynatora z Bełchatowa i zapisałam się na 20.10 czyli dzień po dniu. Troszkę się martwię bo mam leżeć a tu przyjdzie mi dwa dni pod rząd udać się w podróż po 30 i 50km. Troszkę mnie to martwi no nie ukrywam, że z jednej wypłaty nie wydolimy 200zł za wizyty plus paliwo no i jeszcze 24.10 mamy wesele i mój M pójdzie na nie na pewno tylko pewnie sam ale kasę trzeba dać. Myślałam żeby odwołać lub przełożyć tą wizytę u swojego gina i jak mi podpasuje ten nowy to bym sobie go zamieniła. Nie ukrywam że wolałabym rodzić w Bełchatowie bo podobno oddział noworodkowy jest odnowiony no i ten lekarz podobno jest super.
Kochana no to może idź do tego co koleżanka poleca,a tym bardziej że jest z Bełchatowa,a tam chcesz rodzić.A co na Twój M ??

Wiesz Madziu jakiś taki niepokój mam w sobie bo teraz właśnie jest ten czas kiedy w poprzednich ciążach zaczynało się coś psuć. Tak bardzo bym chciała zobaczyć czy wszystko jest w porządku.

Wiesz Madziu jakiś taki niepokój mam w sobie bo teraz właśnie jest ten czas kiedy w poprzednich ciążach zaczynało się coś psuć. Tak bardzo bym chciała zobaczyć czy wszystko jest w porządku.
Wiem kochanie.Kurcze a nie ma wcześniej miejsca u tego lekarza?? Bo do wizyty jeszcze tydzień, to długo i niedługo,ale rozumiem że sie denerwujesz

No właśnie mogłam się wcześniej zapisać. Może dałoby się zapisać do kogoś innego wcześniej. Muszę to z M przedyskutować. No niby plamień nie mam a wydaje mi się, że jakby coś było nie tak to objawiałoby się to właśnie tak.

reklama
Do góry