reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki. U mnie dziś też zimno i śnieżnie za oknem. W ogóle ostatnie dwa dni to jakies schizy mam bo nic mi nie dolega tzn nie mam nawet takich lekkich ukłuć w brzuchu i już się martwię czy aby wszystko ok. No a poza tym już nie mogę doczekać się wtorku i wizyty. Chyba te moje humorki dają o sobie znać.
Wiecie dziewczyny udzielam się na wątku Maj 2010 ale czasami mam wrażenie, że niektóre dziewczyny mają tam niezdrowe podejście do ciąży. Kupują już ubranka itp. No szok!
U mnie też dzisiaj zimno,koszmar taka pogoda. Nie martw sie wszystko dobrze,do wtorku szybciutko zleci i będziesz miała wizyte. No wiesz to naprawde troche hmm dziwne,że już kupują ubranka bo to raczej za wcześnie

reklama
moim zdaniem to stanowczo za wczesnie,no ale sa rozni ludzie...kroczku to jestesmy dwie ja mam wizyte w poniedzialek i tez sie troche martwie,nachodza mnie rozne mysli ale mam nadziej,ze wszytko ok,a do ponidzialku tak daleko:(

Zleci szybciutko:tak: I dziewczynki wszystko dobrze,wiem że sie martwicie i że mi łatwo mówić.Ale trzeba myśleć pozytywnie,chociaż ja też często czekałam na wizyte bo sie martwiłam czy wszystko jest ok.Najgorsze było dla mnie jak czułam już ruchy małego,a tu nagle miałam dzień że zero ruchu jakiegokolwiek.Myślałam,że zwariuje wtedy. Trzymam kciuki za Wasze wizyty
Uciekam robić obiad,straszny leń sie ze mnie zrobił:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny.... biegam po tych forach i nikt nie udzielił mi pomocy..

Dziś mam 6 dc biorę Clo... 1x1 przez 5 dni, później od 14dc do 25 duphaston...
pierwszy raz mierzę sobie temperaturę i dziś rano wyniosła 37.0. I nie mam zielonego pojęcia dlaczego, bo tempka powinna wzrosnąć przed owu i spaść przed @ i tak też w ostatnim cyklu miałam... To moje drugie starania z Clo i Duphastonem. To wszystko dla mnie jakieś takie dziwne! tak być nie powinno prawda? Dojżewanie pęcherzyka się zaczyna bo już powoli mnie pobolewa brzuch... w zeszlym miesiącu miałam monitorowaną owu i pęcherzyk pękł w 16 dc...mając 25mm.. W tym miesiącu nie ide na monitoring. Zakupiłam test owulacyjne i mierzę tempkę... i z tą tempką cuda wychodzą:crazy::crazy::crazy:

Dzastina spokojnie, może to przez te leki taka tempka..
A cykle masz 25 dniowe, tak? ja bym tak od 12dc używała testów owu:tak:
Tak, żeby nie przegapic owu:tak: Trzymam mocno kciuki i nie denerwuj się;-) Pozdrawiam:-)

U mnie szaro i zimno,aż sie wydaje że to już wieczór
Mój synuś zjadł wczoraj wieczorem i dzisiaj rano nowe mleczko:-D Ale sie ciesze:tak:
Tylko musi go karmić mój T bo jak mnie widzi to chce cycka

moj piesio nawet dzis z domu nie wychodzi,rano tylko wyszedl na schodek,obszczekal snieg i wszedl z powrotem,a teraz sobie lezy i mnie grzeje:)

reklama
U mnie szaro i zimno,aż sie wydaje że to już wieczór
Mój synuś zjadł wczoraj wieczorem i dzisiaj rano nowe mleczko:-D Ale sie ciesze:tak:
Tylko musi go karmić mój T bo jak mnie widzi to chce cycka
no,widzisz:) super,ze sie do niego przekonal,a swoja drogo sprytny ten twoj maluszek;) widzi mame to cyca,a jak tatus go karmi to wcina:) fajny

Do góry