reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Udany jest.Mój mąż ostatnio pracował na nocki,to mały jak sie budził po 6 to czekał na niego żeby pogadać :-)
Mądry Twój piesio,co będzie wychodził na zimno i moknął:-D

reklama
u mnie za pasem 3 rocznica slubu,a ja nie wiem co mojemu M kupic,nie chce nic kosztownego tak tylko jakis prezencik,fajnie by bylo jakby juz lekarz widzial kto to tam mieszka w brzusiu,to by M mial niespodzianke,wizyta w poniedzialek,a rocznica w srode:)

wogole ten moj pies to straszny zmarzluch,malutki to i malo siersci ma,no i kocyk obowiazkowo musi miec:) to takie nasze male ''dziecko'' kazdy sie z nas smieje ale co tam,kochamy psy,a ten nasz jest taki super,ze nie idzie mu niczego odmowic

u mnie za pasem 3 rocznica slubu,a ja nie wiem co mojemu M kupic,nie chce nic kosztownego tak tylko jakis prezencik,fajnie by bylo jakby juz lekarz widzial kto to tam mieszka w brzusiu,to by M mial niespodzianke,wizyta w poniedzialek,a rocznica w srode:)
Miałby super prezencik:-) Może już będzie widać kto mieszka w brzuszku;-)
Lubie takie malutkie pieski,takie przytulaki:-)

ja sie tam ciesze,ze go mamy bo jak juz bedzie dzidzia to bedzie fajna przyjazn,bo ten nasz piesio ma dopiero poltora roku i jest lagodny jak baranek jak sie to mowi

a tak wogole to jakis mam dzis dzien stresa,boje sie czy wszystko z malym ok,ciagle o tym mysle ale to chyba te hormony raz jest tak a raz tak

reklama
Do góry