J@god@
IV-V 2005, X 2009
dziękuję za miłe przyjęcie
Mam do was ogromną prośbę. Czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa w Warszawie? Prywatnie? Zależy mi na kimś miłym, kompetentnym, kto nie zignoruje moich obaw i wszystko wytłumaczy. Profesjonalista njednymi słowy.
Proszę dajcie mi jakieś namiary. Chciałabym jak najszybciej się do niego wybrać.
Ja polecam Tomasza Maciejewskiego, ma dokładnie te cechy co napisałaś. Tylko nie jest tani, ostatnio podobno 170zł już bierze.
Dla mnie tak na codzień za drogi, ale w razie problemów albo z dzidzią w brzuszku to na 100% do niego pójdę. Na znany lekarz znalazłam ten adres ul. ul Żytnia 13, tel. 0 22 4904423 , wcześniej bardziej na Woli przyjmował, ale chyba ten adres jest aktualny. Ja w czasie nie ciążowym chodzę do Luxmedu bo mam abonament i badania za friko ;-), ale ginowie tacy sobie, nie znalazłam żadnego, któremu bym w 100% ciążę powierzyła. A w pierwszej ciąży miałam duże problemy przez jednego konowała stamtąd . Gdyby nie doktor Maciejewski to nie wiem czy by wszystko ok było :-(.
ninonka ja chodzę co pół roku i teraz powinnam w styczniu się do gin zapisać. W lipcu zrobiłam szczegółowe badania z hormonami, usg narządów itp.