reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczyny,test zrobiony i jedna gruba krecha:-:)-:)-(,a mialam juz nadzieje ze beda dwie,bo i brak @,a i czuje sie inaczej niz co miesiac,no nic zostaje mi czekac az nadziejdzie@,wszystkiego mi sie odechcialo,trzymam za ciebie kciukasy Kinga85 moze tobie sie udalo;-)

reklama
Dzień dobry:)

Jestem nowa na forum i chcę wszystkie Panie powitać i dołączyć do "staraczek":)
Cóż o mnie................mam prawie 35 lat i staram się o pierwsze dziecko.
Jak narazie bez sukcesów. Ciężko mi trafić w płodne dni.Nie mam praktycznie żadnych objawów. Ale chętnie z Wami poklikam, może kogoś podniosę na duchu czy wymienię informacje.
Trzymam kciuki za wszystkie starające- Bardzo mocno:)

Justys84- testy są zawodne - najlepiej iść na badanie krwi

Ostatnia edycja:
Ja też polecam zrobienie betki jak nie ma @ i testy nie wychodzą, betka powinna pokazać prawdę.

A ja dziś mega stres miałam, poniżej 20 stopni i zaprowadź dziecko do przedszkola, czekałam aż się trochę ociepli (spóźnienie spóźnieniem ale dziecka szkoda) w końcu przy -19 wyszliśmy. Na szczęście mam dobrego s. powiedział, że jak jest tak zimno, to żebym w domku została i jak jutro się nie ociepli to nie mam zamiaru dziecka mrozić, najwyżej później do przedszkola pójdzie albo wcale.
Współczuję jak ktoś ma taką pracę, że nie ma wyboru bo to naprawdę podłe uczucie :-:)-:)-(.

Witaj Laura:-)ale nas juz duzo ale to fajnie jest z kim pogadac,bo z M to nie o wszytkim mozna;-),nie chce mu ciagle mowic,ciaza to czy nie ciaza,wiecie jak to jest,nie chce go juz zameczac moimi humorami:sorry2:tez co miesiac ma nadzieje,ze @ nie przyjdzie

poczekam jeszcze pare dni i zrobie jeszcze jeden test,a jak nie wyjdzie to do lekarza,boje sie ze to jakies zaburzenia,bo moje cykle byly bardzo nieregularne choc przez ostatnie 3 miesiace mialam spokoj,a tu znowu klops:(

Cześć Dziewczynki :-)

Ale zimno i śnieżno, oby do czwartku bo wtedy ma się troszkę cieplej zrobić.

Justyś84 - nie załamuj mi się tu, dopóki @ nie ma, dopóty jest nadzieja. Ile Ci się spóźnia??? Testy nie zawsze mówią prawdę, zrób betkę jak chcesz mieć pewność albo idź do gina.

LauraOne - witaj wśród nas :-) Słuchaj, jeżeli nie masz pewności kiedy masz owu, spróbuj testów owulacyjnych. Powinny pomóc.

Ja pytałam gin w lipcu o te testy owulacyjne i ona była bardzo sceptycznie nastawiona, specjaliści chyba nie mają o nich zbyt dobrego zdania :confused:.

Swoją drogą ja zaszłam w pierwszą ciążę jak byłam pewna, że mam problemy z zajściem w ciążę i miałam umówioną wizytę na rozpoczęcie leczenia u endokrynologa (miałam fatalne wyniki i hormonów i usg jajników też najlepiej nie wyszło). Los potrafi być przewrotny :baffled:. Dokładnie w czwartą rocznicę ślubu pierwszego synka poczeliśmy.

Justys84 asz gdzie zrobić badania z krwi, prywatnie nie są takie drogie a jeśli coś będzie to będziesz miała pewność, chyba do południa większość ośrodków pobiera krew. Ja bym po takim czasie sprawdziła, ile testów zrobiłaś? Czy tej samej firmy czy różnych?

reklama
Dzien dobry :-) ....no dla mnie na razie dobry dopiero wstalam a tu tylko jedna mysli.....wlacz kompa.....wejdz na forum....:tak::tak::tak::tak: a kobiecej intuicji trzeba sie sluchac!!!!:-)
Czesc LauraOne :-) widze ze rosniemy w sile dziewczynki!!!
Justys84 glowa do gory, jeszcze nic nie jest przesadzone nawet jak dostaniesz @ to jeszcze nie wszystko skonczone, Podobno bardzo duzo kobiet juz bedac w ciazy dostaje jeszcze@...nasze ogranizmy sa rozne wiec nigdy nic nie wiadomo.
A testy zrobione zbyt wczesnie moga pokazac falszywy wynik
Ja na poczatku nie mialam zadnych objawow wiec chyba tym tez do konca nie nalezy sie przejmowac
TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!:-)

Do góry