reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie dziewczyny!!!

U mnie tez dzisiaj snieg popadal :) co w Ldn jest dosc nietypowym zjawiskiem:confused:
Bardzo sie ciesze, ze tak milo wszystkie nas przyjmujecie:-):-):-):-)
Ja na razie jestem na etapie poznawania Waszych historii, ale mam nadzieje ze wkrotce sie w to wdroze;-)
MAGGIE-F dzieki za powitanko:-):-):-)
Justys84
ja bedac juz w ciazy z testu nadal przez ok 2 tyg odczytywalam wynik negatywny nie wiem od czego to zalezy mam nadzieje ze u ciebie od razu pojawia 2 krechy:-):-) ale jak bedzie 1 to odczekaj kilka dni i powtorz test powodzenia:tak:

reklama
No jeszcze co do NINONKI to z mojego doswiadczenia wiem ze z kazda nawet drobna rzecza ktora cie niepokoi jest warta sprawdzenia, idz do gina:tak: Jak sie dowiesz co i jak to mniej sie bedziesz denerwowala, spokoj to podstawa!!!
A oni przeciez po to sa zeby nam pomagac i znosic nasze wizyty nawet kilka razy w tyg :tak::tak:
Zycze ci wszystkiego dobrego :-):-):-)

Dzieki za miłe slowa,test juz kupilam, wlasnie wrocilam z apteki mam nadzieje,ze bede miec odwage go rano zrobic;-)zobaczymy;-)

wonka uk witaj! :tak: jestesmy z Toba! :-)
justys84 tobie tak samo jak i mi sie spoznia @... ja testowalam w sobote i wyszła mi I kreska.. narazie jeszcze czekam. W sumie ten tydzien jest decydujący.
Dzis moj 31dzien cyklu a ja nigdy takich dlugich nie mialam :no: maks 28
powodzenia! :blink:

dzieki.. :blink: no zobacze jak w tym tygodniu bedzie.. rano mnie brzuch bolał ale nic ze mnie nie wyleciało:sorry2: cisza nadal...
Zdróweczka dla twojej córci zycze. No i koniecznie musisz gince powiedziec o tych twoich bólach bo sie zameczysz...

Czekam nieciepliwie na dobre nowinki i zapraszam na nasz wtedy watek wrzesniuweczek :)) U mnie wszystko ok. 1 dzien w nowej pracy wiec sie tajniacze jak moge a z drugiej strony mam tylko chwile by sie wykazac i sprawdzic moze mnie zatrzymaja choc oczy mi sie same zamykaja :)) poza tym ZADNYCH dolegliwosci totalne NIC chodze i stekam ze nie wiem czy jestem jeszcze w ciazy ;-)

Cześć Dziewczynki,

Kroptusia - Ty to masz przeżycia, nowa praca, fasolka :-) A Ty z pracy piszesz? Kurcze, niezła z Ciebie agentka musi być. :-D

Kinga85 i Justys84 - trzymam kciuki za fasolki, byłoby super, czekamy na fluidki :-):-):-)

Wonka uk i Cyniczna - witajcie wśród nas :-)

Beti - a Ty gdzie się zapodziałaś, przeglądałam wczoraj Twoje zdjęcia i w życiu bym nie powiedziała że Twoje córcie to TWOJE Córcie, prędzej SIOSTRY - rewelacja poprostu :-):-D

No, dziewczynki, trzymajcie się cieplutko, ja biegnę trochę popracować ale wieczorkim zajrzę co słychać. :-):-):-)

reklama
Cześć Dziewczynki,

Kroptusia - Ty to masz przeżycia, nowa praca, fasolka :-) A Ty z pracy piszesz? Kurcze, niezła z Ciebie agentka musi być. :-D

Aaa tam zrobilam sobie przerwe i stram sie odnalezc :) sama nie wiem czym sie bardziej stresowac nowymi obowiazkami wyzszym stanowiskiem ktore moge niedlugo stracic czy tym ze dzidzia cicho siedzi i nie daje znakow :p (zart to dopiero 6 tydzien ale i tak cisza i spokoj poza sennoscia)..Umowa sie konczy w maju wiec staram sie wykazac i wylapuje wszelkie umowy prawne itp (sprawdzam po radcach i pelnomocnikach finansowych itp kupa innej kasy)....hihi a na forum weszlam z ciekawosci i zasypiam. 1 dzien a juz moglam wylapac istotne bledy mooooze mnie nie zwolnia cudem :-)

Do góry