reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc dziewczyny
U mnie zapowiada sie upal,jade dzisiaj obejrzec szpital w ktorym bede rodzic.Malego stresika jakos mam:)

;-)witam z rana:-D
witaj.. ladnie tempka szybuje w gore.. ale nie zapeszam
Czesc dziewczyny
U mnie zapowiada sie upal,jade dzisiaj obejrzec szpital w ktorym bede rodzic.Malego stresika jakos mam:)
kochana spokojnie wszystko bedzie dobrze

katia jak sie przytulacie codziennie to dobrze.. a propo u mnie byla owulka w dniu pozytywnego testu takze jak teraz byl w czwartym dniu najmocniejsza to szkoda zmarnowac szanse

reklama
no ale fajnie juz nawet takie malutkie ruchy czuc.. bez USG czuc ze jest OK:) i chyba mile to uczucie ze ktos w Tobie sie rozwija:)

kobietki ale mnie na marzenia wzielo po tych waszych postach... :-):-):-)hihihi pewnie super uczucie czuc maluszka... slyszalam ze w drugiej ciazy mozna szybciej wyczuc ruchy malenstwa... prawda to jest??

patrysia86
sliczny bobas :tak::tak::tak:

Do góry