reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kochane jak ja bym się cieszyła, test nie wiem czy chcę robić, na początku czerwca byłam u lekarza ponieważ już podejrzewałam, miałam dość mocne ciągnięcia z prawej strony brzucha, robiono hcg i wynik był 1,03 lekarz powiedział że to prawdopodobnie nie ciąża ponieważ spodziewał się innego wyniku ale tez nie wykluczył jej bo dopiero mogło się zagnieździć. Od tamtej wizyty, jest coraz gorzej, kłucia w macicy, nudności, ach i te piersi :), urosły i brzusio się zaokrągliło, mam takie dziwne przeczucie że już jestem dlatego też nie mogę się doczekać wizyty, mam takie same objawy jak przy pierwszej ciąży, tylko ze piersze dziecko straciłam, pocieszam się tylko tym że je ujrzałam.

normalnie na dzien przed okresem spada... bedziesz wiedziec wczesniej co i jak...:tak::tak:[/QUOTE]
to temperatura przed okresem powinna spadnąć, a ja mam cały czas od miesiaca ponad nawet 37,3 gdzie zawsze moja tem wynosiła 34 czasami 35 stopni

dziewczyny,czy wy widzicie to co ja pod moim imieniem sa posty ktorych nie pisalam o tempce pisala robale,a pisze,ze to ja,czy mooze mi sie cos z kompem stalo?

reklama
Do góry