reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ze na podstawie tam rozporzadzenia MNiSzW Dz.U i ble ble ble zwiekszaja mi wynagrodzenie na taka i taka kwote i bylo by wszystko super jakbym widziala te pieniadze bo podobno ich nie dostane poki do pracy nie wroce....kpina i w zwiazku z tym ze jestem na l4 nie dostalam tez wyrownania od stycznie do czerwca...coz...ale oficjalne pismo i owszem...

Nie mam sil sie denerwowac...dyskryminacja kobiet w ciazy i tyle....

reklama
no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ze na podstawie tam rozporzadzenia MNiSzW Dz.U i ble ble ble zwiekszaja mi wynagrodzenie na taka i taka kwote i bylo by wszystko super jakbym widziala te pieniadze bo podobno ich nie dostane poki do pracy nie wroce....kpina i w zwiazku z tym ze jestem na l4 nie dostalam tez wyrownania od stycznie do czerwca...coz...ale oficjalne pismo i owszem...

Nie mam sil sie denerwowac...dyskryminacja kobiet w ciazy i tyle....
Nie no to jest chore:wściekła/y:

Witam:) ale u mnie dzis pochmurnie:-(chociaz z jednej strony sie ciesze,bo i tak ide na 14 do pracy ale mi sie nie chce nie wiem jak przetrzymam do urlopu,wogole to nie lubie pracowac na popoludnie,bo tylko chwile sie widze z M:-(,a wogole mam jakis brak checi do wszystkiego

KROPTUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CORCI!!!:*

Witam:) ale u mnie dzis pochmurnie:-(chociaz z jednej strony sie ciesze,bo i tak ide na 14 do pracy ale mi sie nie chce nie wiem jak przetrzymam do urlopu,wogole to nie lubie pracowac na popoludnie,bo tylko chwile sie widze z M:-(,a wogole mam jakis brak checi do wszystkiego
U mnie dzisiaj wieje i nie jest na szczęście upalnie,mnie to cieszy:-)
Ja też nigdy nie lubiłam chodzić na popołudnie,mój mąż właśnie pojechał do pracy:-(

Kroptusiu wszystkiego najlepszego dla córci dziewczynki dzieli tylko 6 miesięcy :)
STO LAT,STO LAT

KROPTUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CORCI!!!:*

Dziekuje dziewczynki....wlasnie zrobilam 2 masy i zaraz koncze tort, w sumie moglam zamowic w cukierni ale nie pomyslalam :-p bo nigdy nie zamawialam i dopiero tu mi dziewczyny pisza...zawsze sama pieklam ciasta, torty itp...nie bedzie to zadna rewelacja ale i tak sie ciesze bo moj wlasny :-)

Dziekuje dziewczynki....wlasnie zrobilam 2 masy i zaraz koncze tort, w sumie moglam zamowic w cukierni ale nie pomyslalam :-p bo nigdy nie zamawialam i dopiero tu mi dziewczyny pisza...zawsze sama pieklam ciasta, torty itp...nie bedzie to zadna rewelacja ale i tak sie ciesze bo moj wlasny :-)
Pewnie swoje to swoje;-)

wszystkiego najlepszego dla corki :tak::tak::tak::tak: zdrowka przede wszystkim...
a propo tortu to ja lubie te kupne ale za to UWIELBIAM takie wlasnej roboty... wiesz co jesz :tak::tak::tak: :-D:-) a nie kupne i sama chemia...

reklama
no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodzianke :-) do tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie :-p czyli dla niej najwieksza frajda .... :-):-)
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt :-)

Załączniki

• 100_1115.jpg
    100_1115.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 24
  • 100_1116.jpg
    100_1116.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 23
  • 100_1117.jpg
    100_1117.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 26
  • 100_1118.jpg
    100_1118.jpg