reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodzianke :-) do tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie :-p czyli dla niej najwieksza frajda .... :-):-)
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt :-)
Super torcik,ale Wiki będzie miała niespodzianke:-)
Ochoty na coś słodkiego mi narobiłaś:tak:

reklama
Dziewczyny przepraszam, że nie pisałam, ale byłam w szpitalu od piątku:baffled: już jestem w domku i wszystko w porządku, ale strasznie wymiotowałam i musiałam iść, żeby dostać kroplówkę i się nie odwodnić:sorry: buziaczki:-)

P.S. Kroptusiu super tort, ale mi smaka narobiłaś:-)

Dziewczyny przepraszam, że nie pisałam, ale byłam w szpitalu od piątku:baffled: już jestem w domku i wszystko w porządku, ale strasznie wymiotowałam i musiałam iść, żeby dostać kroplówkę i się nie odwodnić:sorry: buziaczki:-)

To dobrze,że wszystko oki :-)

mam nadzieje ze z dzidzia wszystko w porzadku

no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodzianke :-) do tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie :-p czyli dla niej najwieksza frajda .... :-):-)
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt :-)
wspaniały tort ,ja nie jestem taka zdolna:-D

Witam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na tak:tak:ślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawić:tak:no ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać:tak:TAK WIĘC SYNEK:tak:troszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)

Witam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na tak:tak:ślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawić:tak:no ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać:tak:TAK WIĘC SYNEK:tak:troszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)
To super,że wszystko w porządku u lekarza:-) Gratuluje

Dziewczyny mam pytanie
testy owu 1 słabo widoczna druga krecha
2 lepiej widoczna
3 jak testowa
4 dzień mniej widoczna
przytulamy się od tygodnia czy dziś też jeszcze powinniśmy,bo w tym cyklu się zawzieliśmy i ostro działamy

reklama
Gratulacje synka ,my też chcemy chłopaka ,ale co bedzie to będzie byle zdrowe :-D

Do góry