reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no ale fajnie juz nawet takie malutkie ruchy czuc.. bez USG czuc ze jest OK:) i chyba mile to uczucie ze ktos w Tobie sie rozwija:)

kobietki ale mnie na marzenia wzielo po tych waszych postach... :-):-):-)hihihi pewnie super uczucie czuc maluszka... slyszalam ze w drugiej ciazy mozna szybciej wyczuc ruchy malenstwa... prawda to jest??

patrysia86 sliczny bobas :tak::tak::tak:

Patrysiu cudny dzidziuś :-):-)

dziękuje:-):-):-) oj tak czucie maluszka to jest coś pięknego:tak:MADZIAS już niedługo będzie tulić swojego synka a wy kobitki już niedługo zafasolkujecie ja w to wierze i wiem że wam się uda:tak::-)

a u mnie zalamka:-(przed chwila byla u mnie kolezanka i mi mowi,ze chyba znowu jest w ciazy,bo jej sie spoznia i jest zalamana w listopadzie dopiero co urodzila dlaczego to jest taakie niesprawiedliwe:-(

a u mnie zalamka:-(przed chwila byla u mnie kolezanka i mi mowi,ze chyba znowu jest w ciazy,bo jej sie spoznia i jest zalamana w listopadzie dopiero co urodzila dlaczego to jest taakie niesprawiedliwe:-(

kochana nie smutaj.... musimy wierzyc ze i nam sie uda... bo co nam pozostalo innego.... taki wyczekany dzidzius to dopiero frajda :tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki... kiedy testujesz?? w dniu @ czy bedziesz przed @ testowac??

kochana nie smutaj.... musimy wierzyc ze i nam sie uda... bo co nam pozostalo innego.... taki wyczekany dzidzius to dopiero frajda :tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki... kiedy testujesz?? w dniu @ czy bedziesz przed @ testowac??
tak szczerze to nie wiem,czy wogole bede testowac ale jak juz to po dniu spodziewanej @,bo moje cykle sa nieregularne i nie nastawiam sie na fasolke

Witajcie mam pytanie, od ok miesiąca mam bolesny sutki, teraz doszły bolesne brodawki, nudności narastają i czy mogę być w ciąży, dodam że test robiłam ponad miesiąc temu, wyszła jedna kreska wyraźna druga mniej, do lekarza wybieram się dopiero w poniedziałek, okres a raczej cos podobnego do niego miałam tydzień temu i trwało to tylko 2 dni a nie jak zawsze 6 i było mniej obfite. dodam że w maju odstawiłam tabletki.

Witajcie mam pytanie, od ok miesiąca mam bolesny sutki, teraz doszły bolesne brodawki, nudności narastają i czy mogę być w ciąży, dodam że test robiłam ponad miesiąc temu, wyszła jedna kreska wyraźna druga mniej, do lekarza wybieram się dopiero w poniedziałek, okres a raczej cos podobnego do niego miałam tydzień temu i trwało to tylko 2 dni a nie jak zawsze 6 i było mniej obfite. dodam że w maju odstawiłam tabletki.

kochana biegnij po tesciora i testuj!!!! :tak::tak::tak: a my czekamy na wynik... trzymam kciuki :tak::tak::tak: bardzo mocno ;-):tak::tak::-)

reklama
nie jeszcze nie ani robilam testow owulacyjnych,ani nie mierzylam tempki ale mam zamiar kupic testy w przyszlym miesiacu

Do góry