reklama
P
patrysia*
Gość
no ale fajnie juz nawet takie malutkie ruchy czuc.. bez USG czuc ze jest OK i chyba mile to uczucie ze ktos w Tobie sie rozwija
kobietki ale mnie na marzenia wzielo po tych waszych postach... :-):-):-)hihihi pewnie super uczucie czuc maluszka... slyszalam ze w drugiej ciazy mozna szybciej wyczuc ruchy malenstwa... prawda to jest??
patrysia86 sliczny bobas
Patrysiu cudny dzidziuś :-):-)
dziękuje:-):-):-) oj tak czucie maluszka to jest coś pięknegoMADZIAS już niedługo będzie tulić swojego synka a wy kobitki już niedługo zafasolkujecie ja w to wierze i wiem że wam się uda:-)
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
a u mnie zalamka:-(przed chwila byla u mnie kolezanka i mi mowi,ze chyba znowu jest w ciazy,bo jej sie spoznia i jest zalamana w listopadzie dopiero co urodzila dlaczego to jest taakie niesprawiedliwe:-(
kochana nie smutaj.... musimy wierzyc ze i nam sie uda... bo co nam pozostalo innego.... taki wyczekany dzidzius to dopiero frajda trzymam kciuki... kiedy testujesz?? w dniu @ czy bedziesz przed @ testowac??
Justys84
Fanka BB :)
tak szczerze to nie wiem,czy wogole bede testowac ale jak juz to po dniu spodziewanej @,bo moje cykle sa nieregularne i nie nastawiam sie na fasolkekochana nie smutaj.... musimy wierzyc ze i nam sie uda... bo co nam pozostalo innego.... taki wyczekany dzidzius to dopiero frajda trzymam kciuki... kiedy testujesz?? w dniu @ czy bedziesz przed @ testowac??
sandrahaha
a robilas testy owulacyjne albo sprawdzalas temp??tak szczerze to nie wiem,czy wogole bede testowac ale jak juz to po dniu spodziewanej @,bo moje cykle sa nieregularne i nie nastawiam sie na fasolke
Robale
Fanka BB :)
Witajcie mam pytanie, od ok miesiąca mam bolesny sutki, teraz doszły bolesne brodawki, nudności narastają i czy mogę być w ciąży, dodam że test robiłam ponad miesiąc temu, wyszła jedna kreska wyraźna druga mniej, do lekarza wybieram się dopiero w poniedziałek, okres a raczej cos podobnego do niego miałam tydzień temu i trwało to tylko 2 dni a nie jak zawsze 6 i było mniej obfite. dodam że w maju odstawiłam tabletki.
sandrahaha
Witajcie mam pytanie, od ok miesiąca mam bolesny sutki, teraz doszły bolesne brodawki, nudności narastają i czy mogę być w ciąży, dodam że test robiłam ponad miesiąc temu, wyszła jedna kreska wyraźna druga mniej, do lekarza wybieram się dopiero w poniedziałek, okres a raczej cos podobnego do niego miałam tydzień temu i trwało to tylko 2 dni a nie jak zawsze 6 i było mniej obfite. dodam że w maju odstawiłam tabletki.
kochana biegnij po tesciora i testuj!!!! a my czekamy na wynik... trzymam kciuki bardzo mocno ;-):-)
reklama
Podziel się: