dokladnie,....ja mialam nizsza niz zwykle 36,8-37 a raz nawet 36,6 :-)
hey Madzia jak tam?? Za dwa dni chyba wizyta, zdaj relacje :-) masz juz jakies symptomy zblizajacego sie porodu?? Ja pamietam z Wika ze czekalam na cos i ciagle tylko falszywy alarm, po czym pekl pecherz, odeszly wody i sie zaczelo ale to po terminie, teraz mam nadzieje przed :-) Masz czasem takie uczucie klucia silnego w pochwie, napierania dziecka w dol i twardnieje Ci brzuch jakby mial peknac??? Okropnie sie wtedy czuje, nie wiem co to ostatnio zlapalo mnie na ul. nie moglam isc ani stac gosc mi pomogl bo stalam tylko skulona i zero ruchu...
to ze testy pozytywne to nie wiadomo czy byla owu to jeszcze o niczym nie swiadczy :-) niektore kobiety maja skoku piku LH a owu nie ma, ja np. mialam b. niskie LH bo testowa kreska nigdy nie byla jak kontrolna...a mi gin mowil ze nawet czasem skok tempki, pozytywne testy owu a owu brak tylko monitoring to jest w stanie stwierdzic...czy pecherzyki dobrze rosna, CZY PEKAJA i czy dochodzi do owu, czy jest plyn w zatoce douglasa po owulacji i czy byla pelnowartosciowa :-)
Trzymam kciuki Pati :-) Ja okropnie ale ciagle goraco, parno ciagle sie ze mnie leje, brzuch strasznie ciagnie w dol...blee
Prof. Nektarynka ma 100% racje, gdyby tak bylo nie trzeba bylo by badac w laboratoriach...ile sprawnych ile ruchomych, czy dobra budowa glowki czy to tamto siamto...:-)
A u mnie dziewczynki dzis znow goraco...jak ja zle znosze te upaly :-( Dzis mam male swieto, urodzinki Wiki, dokladnie 6 lat temu o 19.20 wydalam na swiat tego krzykacza...wydzierala sie na pol oddzialu i byla pupilkiem poloznych...jako jedyna spala wsrod 20 krzyczaco-placzacych noworodkow :-) ehh az mi sie lezka kreci taka juz duza panna, kloci sie o ubrania do przedszkola, nie daj boze zle podetne wlosy czy uczesze warkocza
wlasnie sie zabieram za torta choc sil brak i boli brzus ale obiecalam...Chcialam sie pochwalic choc to juz pozno jest dopiero zaczelam robic zakupy i wczoraj wrocilam z torba kosmetykow: oliwki, pamerys, zasypki i mydelka...inne niemowlece pachnidelka :-)
Sama czuje sie nedznie, coraz czesciej dopada mnie jakies silne klucie w pochwie ze isc nie moge tylko nogi zaciskam i stoje do tego twardnieje brzuch i maly cisnie sie okropnie w dol, wczoraj mnie zlapalo na ulicy nie moglam kroku zrobic, facet jakis mi pomogl - myslal ze rodze hehe...a tak powaznie tak sie czuje wtedy, siodme poty i boli jak cholera, nie wiem czy to ma cos wspolnego juz z symptomami czy nie...
Buziaczki :-)