reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
:-D dlatego dziewczyn nie ma:-D:-D

ja jeszcze jestem ale tescior wyszedl pozytywny wiec ,,staranka czas zaczac'' :-D:-D:-D nie dam swojemu tz zyc przez ilka dni :-D:-D:-D:-D :-):-):-) w ogole kobietki tescior robilam o 12:30 i wyszla druga kreska trocha jasniejsza od pierwszej ale widoczna doskonale... pozniej zrobilam tesciora o 17 i juz druga krecha byla mniej widoczna... jak myslicie kiedy zaczac staranka??

ja jeszcze jestem ale tescior wyszedl pozytywny wiec ,,staranka czas zaczac'' :-D:-D:-D nie dam swojemu tz zyc przez ilka dni :-D:-D:-D:-D :-):-):-) w ogole kobietki tescior robilam o 12:30 i wyszla druga kreska trocha jasniejsza od pierwszej ale widoczna doskonale... pozniej zrobilam tesciora o 17 i juz druga krecha byla mniej widoczna... jak myslicie kiedy zaczac staranka??

ja mysle, ze najpozniej DZIS!!! :-D a powiedz, regularne masz cykle? i od kiedy robisz testy owulacyjne? pierwszy cykl?

ja mysle, ze najpozniej DZIS!!! :-D a powiedz, regularne masz cykle? i od kiedy robisz testy owulacyjne? pierwszy cykl?

no tez tak mysle zeby zaczac od dzis i tak przez 4 dni to minimum :-):tak: tak dla pewnosci... cykle mam regularne-29 dni... jestem na clo... testy robie juz kilka cykli... zawsze w 13dc wychodzi pozytywny ale niestety nie udaje sie nam :-:)-:)-(

no tez tak mysle zeby zaczac od dzis i tak przez 4 dni to minimum :-):tak: tak dla pewnosci... cykle mam regularne-29 dni... jestem na clo... testy robie juz kilka cykli... zawsze w 13dc wychodzi pozytywny ale niestety nie udaje sie nam :-:)-:)-(

o kurna... czyli znaczy, ze masz normalnie owulacje (bo testy pozytywne?) i mimo tego nie dochodzi do zaplodnienia... ? :-( a wiadomo, czy pechrzyk peka?

o kurna... czyli znaczy, ze masz normalnie owulacje (bo testy pozytywne?) i mimo tego nie dochodzi do zaplodnienia... ? :-( a wiadomo, czy pechrzyk peka?

niestety nie mam pojecia czy peka bo nikt nie sprawdzil :baffled: :crazy: robili tylko monitorowanie cyklu do dnia przed owulacja... czyli do 13dc i polozna powiedziala mi ze owulke bede miec i tylko tyle ... wiecej nie mialam monitorowanych cyklow... niestety tutaj w uk tak jest... mierze w tym cyklu owulke wiec bede wiedziec kiedy owulka byla... tylko ze to i tak nei daje 100% pewnosci... nie mam pojecia co ze mna... nibby owulka jest, wszytsko o a nadal nic... mam pcos i torbiela ale po clo niby cykle sie unormowaly, 2 duze pecherzyki (przeszlo 20mm kazdy), facet zdrowy (robilismy test na plemniczki taki domowy) ale 30 lipca jedziemy sie upewnic na badania do labolatorium... ahhhh.... sama juz nie wiemco ze mna nie tak..

HELLO:-)

No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia moja :-D:-D od wczoraj czuje :-D

SUPER!!!!!!

Natychmiast :-)

Ja po przemiłym weekendziku na działeczce...:-)

reklama
ja przez 2 dni na testach owu miałam nie wyrażna kreche, dziś druga krecha widoczna ,ale i tak od kilku dni się przytulamy mamy urlop :)boli mnie dół brzucha i strasznie mnie wywaliło ( rozdeło),ale zawzieliśmy sie na starnaka w tym cyklu :)

Do góry