reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no niestety niezgodze się z tym:sorry2:ja brałam witaminki w pierwszej ciązy a mój synek urodził się z wagą 3640 a wzrost 56 cm (co jest to jak najbardziej w normie nie za duży a tez i nie za mały w sam raz)co powiem że tu nie chodzi o wage wzrost tylko o ogólny lepszy rozwój dziecka i oczywiście dla mamy bo dzidzia dużo zabiera nam witaminek:sorry2: potem to konczy się osłabieniem anemią i innymi objawami:sorry2:tez i dzieci potrzebują jak wspomniałam witaminki do lepszego rozwoju np. wzroku itp.co moim zdaniem źle robi twoja ginka że nie karze ci brać ja bym brała na twoim miejscu :tak:
Zgadzam się Patrysiu z Tobą:tak:Mój gin powiedział, że też będę brac witaminki tylko teraz to za wcześnie (7lipca byłam). Ja jakoś bym się bała bez witaminek.. przeciez dzidzia tyle potrzebuje no i mama też tym samym bo dzidzi dużo daje od siebie i sama ma mniej. :tak:

sorrki ze dopiero teraz jestem ale po 7 rano zadzwonila tesciowa ze tesc ma atak kolki nerkowej okazalo sie jak pojechlismy do Opola potem do szpitala z tesciem ze ma jakies kamyczki i to boli.. w kazdym razie juz jest lepiej jest na tabetkach przeciwbolowych i lepiej sie czuje

a u mnie.. hmmm jeszcze troche tempka spadla.. szykuje podlazd dla czerwonego kabrioleta :)
Oj kolka nerkowa.. wiem co to znaczy.. mój M miał parę razy, masakra.. tez jakies kamyczki malenkie ma.Ale dawno już nie miał ataku, więc byc moze mu sie rozpuściły. Stosował się do zalecen to może pomogło:tak:

Kochana niech ta baba z czerwonego kabrioletu pojedzie objazdem i zabłądzi gdzies po drodze;-):-D

reklama
dziekuje za gratulacje
mój pierwszy test miał czułość 10, dzisiaj dla pewnosci kupilam sobie kolejnych kilka i te wszystkie są na 25, i zrobiłam tescik po południu i wyszła druga kreseczka. Jeszcze jutro rano powtórze test dla pewnosci.

;-)Nektarynko oby ta pani w czerwonym kabriolecie przemknęła jak piorun i zapaliło się zielone swiatełko na staranka:blink: trzymkaj się kochana:tak:
ostatnio jak zaczelam pic ziolka to tak zazwyczaj @ trwa 6 dni a wczesniej trwala 4dni i to 2 normalne a 2 prawie plamienia.. ale mialam zaburzoną prolaktyne i dlatego tak to bylo a teraz juz jest chyba ok bo mam normalne @..

Kochana niech ta baba z czerwonego kabrioletu pojedzie objazdem i zabłądzi gdzies po drodze;-):-D
tiaaa objazdem, który zajmie jej 9 miesiecy aby dojechac.. moze nastepnym razem jej dam takie wytyczne
dziekuje za gratulacje
mój pierwszy test miał czułość 10, dzisiaj dla pewnosci kupilam sobie kolejnych kilka i te wszystkie są na 25, i zrobiłam tescik po południu i wyszła druga kreseczka. Jeszcze jutro rano powtórze test dla pewnosci.
sikaj z ranca.. tak najlepiej.. gratulcje juz skladam:)

Cześć dziewczynki.Mój mąż poszedł do pracy,ja coś spać nie moge i przyszłam sie przywitać :-)
Nektarynko daj wytyczne żeby jechała objazdem i długo,długo nie przyjeżdżała;-)
Katrinka7 jeszcze raz gratuluje.Spokojnych 9 miesięcy:-) Miłego dnia kochane:-)

reklama
Jedna w dol to zaden problem.

A oto moja buzia teraz: :-)
Dzis tempka w gore i to raczej nie jest bezowulacyjny!
A tak wogole witajcie!
No to super:-) Działacie, działajcie:tak::-)
A u mnie taki skwar, że cięzko wytzrymac. Juz o 7 rano jak szłam do szpitala na badania to było parnie. A terz to szok:szok: Pranie się pierze, zaraz biorę się za sprzątanie łazieneczki a potem reszty mieszkanka:tak:Dzis przyjeżdża M!!:tak::-D:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry