reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
o super;-) dzieki już bede wiedziała... :-) nie wiem czy uda mi sie jutro rano zajsc do jakiejs przychodni przed praca... chyba poczekam na te wizyte u lekarza i zobaczymy co wyjdzie?... ja jakos przeczuc nie mam...:szok: oj oj....byłoby wspaniale zeby było na tak... no ale nie mam co sie napalac...

Hej Dziewczynki,

katrinka - gratulacje :-)

Madziaas... wiesz co patrzyałam teraz na test i jest lekka druga kreska.... wyszła chyba tak po 10 min.... czy to moze oznaczac ze jestem w ciąży??? lece po pracy po nastepny test i zrobie rano... jak myslicie dziewczyny??? poradzcie cos bo zwarjuje......
Zyziak - witaj. Ja bym zrobiła betke jak radzi patrysia, a rano siknąć na test też nie zaszkodzi ;-)

maggie jak sie czujesz ?,jeju nie dawno pisalas,ze testa robisz,a tu juz 16 tydzien:),suuper!!!

Dziękuję, w miarę. Jem żelazo, nospę i folik i pomalutku do przodu :tak: A czas pęęędzi. :-)
Ale dzisiaj miałam ochotę na zimne mleko. No i oczywiście ponieważ mam 1000 pomysłów na minutę to zrobiłam sobie drinka z mleka z kakaem nesquicka i łychą nutelli. Pychota :-)

Dziękuję, w miarę. Jem żelazo, nospę i folik i pomalutku do przodu :tak: A czas pęęędzi. :-)
Ale dzisiaj miałam ochotę na zimne mleko. No i oczywiście ponieważ mam 1000 pomysłów na minutę to zrobiłam sobie drinka z mleka z kakaem nesquicka i łychą nutelli. Pychota :-)

kochana z tego co ja widze to jutro wejdziesz w 18 bo 17 to już teraz masz i go w sumie kończysz :-)a nie bierzesz witaminki :confused:ja biore feminatal jak skończyłam 12 tctam jest też i żelazo i kwas foliowy bo to co ty bierzesz to za mało dzidzia i ty potrzebujecie więcej witamin :tak:

Witajcie Dziewczyny,

Jestem Tu Nowa;-) Mam 27 lat i od grudnia staramy sie z mężem o dzidzie... teraz okresu nie mam juz 63 dni.... robiła w tamtym tygodniu testy ale wyszło że to nie ciąża... dziś kupiłam jeszcze jeden i jutro z rana zrobie... bo na 18 wybieram sie do ginekologa... czy myślicie że testy mogą się mylić... co do objawów to żadnych nie mam... Może to zmiana klimatu bo byłam na wakacjach nad mozem i na mazurach dwa tygodnie temu.... hmm... nie wiem co myśleć...:szok: Proszę napiszcie co o tym myślicie.
Dam Wam znać jutro co lekarz powie...

Pozdrawiam serdecznie i bardzo fajnie jak takie fora są;-))))
Witaj, trzymam kciuki by była to Fasolka:tak:

Witam was wszystkie pod mojej dlugiej urlopowej przerwie. Troszke sobie odpoczelam, bylam nad naszym polskim morzem, pogoda calkiem calkiem sie udala tydzien bylo chlodniej, adrugi byly upaly i nawet troszke sie opalilam. Wczoraj nie wytrzymalam i rano zatestowalam i jest druga kreseczka. I sie boje zeby sie nie okazalo za dwa dni ze to jednak nie fasolka. Pozdrawiam was serdecznie i zycze fasolinek :)
GRATULACJE KOCHANA!!!!:tak::tak::tak::-D

Witajcie dziewczyny,

Kroptusiu-super, ze po wizycie u gina masz same dobre wiesci.Jeszcze tylko miesiac......:-)

Aslowik78-ja obstawiam, ze mam 2DPO (jeszcze zobacze jaka jutrzejsza temp)wiec idziemy leb w leb

Zyziak-ja wlasnie jestem w cyklu, gdzie owulacja mi sie sporo przesunela. Dzis dzien 42, a wiec @ przyjdzie za jakies 10 dni (dopiero 2gi miesiac mierze temp i nie znam dlugosci mojej fazy lutealnej)
Moze i u Ciebie jest jakies przesuniecie, bo zmiana klimatu? Lepiej na przyszlosc mierzyc temperature to sie wie mniej wiecej na czym sie stoi. Ja sie przyznaje, ze po wczorajszych sensacjach zoladkowych (wiedzac z wykresu temp, ze to niemozliwe) zrobilam dzis test i oczywiscie negatywny-a juz myslalam, ze moze jednak mialam gdzies po drodze owulke, a zle zmierzylam tego dnia temp....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witam was wszystkie pod mojej dlugiej urlopowej przerwie. Troszke sobie odpoczelam, bylam nad naszym polskim morzem, pogoda calkiem calkiem sie udala tydzien bylo chlodniej, adrugi byly upaly i nawet troszke sie opalilam. Wczoraj nie wytrzymalam i rano zatestowalam i jest druga kreseczka. I sie boje zeby sie nie okazalo za dwa dni ze to jednak nie fasolka. Pozdrawiam was serdecznie i zycze fasolinek :)
Jesli jest druga kreska, to raczej jej sobie nie dorysowalas ;-), a wiec GRATULACJE!

Do góry