reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam was wszystkie pod mojej dlugiej urlopowej przerwie. Troszke sobie odpoczelam, bylam nad naszym polskim morzem, pogoda calkiem calkiem sie udala tydzien bylo chlodniej, adrugi byly upaly i nawet troszke sie opalilam. Wczoraj nie wytrzymalam i rano zatestowalam i jest druga kreseczka. I sie boje zeby sie nie okazalo za dwa dni ze to jednak nie fasolka. Pozdrawiam was serdecznie i zycze fasolinek :)

WITAM:-)
Hello Dziewczynki :biggrin2:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2: szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 ..... :biggrin2::biggrin2:

Dzieki za trzymanie kciukow...kolejna wizyta za 4 tygodnie i juz ostatnia prawdopodobnie ale do tego czasu mam namiary jakby cos sie dzialo jechac...jutro zamiawiam koszule i inne juz pierdoly i chyba biore sie za kupowanie dla dzidzi bo czas najwyzszy .. do tej pory zwlekalam bo ciagle cos....ale teraz juz zaczne by nie bylo na ostatnia chwile :-)

świetne wiadomości :-):-):-) no prosze a jak Kacperek rośnie :-)super oby do 1 września ;-)

Witajcie Dziewczyny,

Jestem Tu Nowa;-) Mam 27 lat i od grudnia staramy sie z mężem o dzidzie... teraz okresu nie mam juz 63 dni.... robiła w tamtym tygodniu testy ale wyszło że to nie ciąża... dziś kupiłam jeszcze jeden i jutro z rana zrobie... bo na 18 wybieram sie do ginekologa... czy myślicie że testy mogą się mylić... co do objawów to żadnych nie mam... Może to zmiana klimatu bo byłam na wakacjach nad mozem i na mazurach dwa tygodnie temu.... hmm... nie wiem co myśleć...:szok: Proszę napiszcie co o tym myślicie.
Dam Wam znać jutro co lekarz powie...

Pozdrawiam serdecznie i bardzo fajnie jak takie fora są;-))))

witaj i trzymam kciuki aby jednak to była fasolka ;-)

Witam was wszystkie pod mojej dlugiej urlopowej przerwie. Troszke sobie odpoczelam, bylam nad naszym polskim morzem, pogoda calkiem calkiem sie udala tydzien bylo chlodniej, adrugi byly upaly i nawet troszke sie opalilam. Wczoraj nie wytrzymalam i rano zatestowalam i jest druga kreseczka. I sie boje zeby sie nie okazalo za dwa dni ze to jednak nie fasolka. Pozdrawiam was serdecznie i zycze fasolinek :)

GRATULACJEE!!!!!!!!!!!

Skoro jest druga kreseczka to napewno to fasolka :-) Gratulacje.

A ja mam dziś wizyte u gin na 16:45 zdam relacje jak wróce :tak:

WITAM:-)

świetne wiadomości :-):-):-) no prosze a jak Kacperek rośnie :-)super oby do 1 września ;-)

witaj i trzymam kciuki aby jednak to była fasolka ;-)

GRATULACJEE!!!!!!!!!!!

Ja również gratuluję fasolki!!!!!!!!!!!!!;-)))))))))))))))))) Ja też nie wytrzymałam i zrobiłam jakies 15 munut test i niestety jedna kreska.... teraz mam stresa przed jutrzejsza wizytą co to może być......:no:

Dam napewno znać.

Gratululuję pocichutku :tak::tak:

Hello Dziewczynki :biggrin2:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2: szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 ..... :biggrin2::biggrin2:

Dzieki za trzymanie kciukow...kolejna wizyta za 4 tygodnie i juz ostatnia prawdopodobnie ale do tego czasu mam namiary jakby cos sie dzialo jechac...jutro zamiawiam koszule i inne juz pierdoly i chyba biore sie za kupowanie dla dzidzi bo czas najwyzszy .. do tej pory zwlekalam bo ciagle cos....ale teraz juz zaczne by nie bylo na ostatnia chwile :-)

Super Kroptusiu,że u lekarza wszystko dobrze.Duży już Kacperek:tak:Odpoczywaj i leż dużo,jeszcze troszeczke.Co do zakupów to ja dla małego już mam wszystko,czekam jeszcze na pościel co zamówiłam na necie. No i dla mnie brakuje pare rzeczy,bo ja to już wiesz moge nawet za tydzień,dwa

aaaale wam fajnie!!!!:cool2:

GRATULACJE PRZEOGROMNIASTE!!

reklama
Do góry