reklama
Madziaas... wiesz co patrzyałam teraz na test i jest lekka druga kreska.... wyszła chyba tak po 10 min.... czy to moze oznaczac ze jestem w ciąży??? lece po pracy po nastepny test i zrobie rano... jak myslicie dziewczyny??? poradzcie cos bo zwarjuje......
P
patrysia*
Gość
Madziaas... wiesz co patrzyałam teraz na test i jest lekka druga kreska.... wyszła chyba tak po 10 min.... czy to moze oznaczac ze jestem w ciąży??? lece po pracy po nastepny test i zrobie rano... jak myslicie dziewczyny??? poradzcie cos bo zwarjuje......
kobitko jest to widocznie wczesna ciąża dlatego testy rób tylko z pierwszego porannego moczu
Justys84
Fanka BB :)
nie chce cie smucic ani martwic ale po takim czasie,63 dni to juz powinna byc mocna druga krecha,a jakie masz cykle,regularne czy nie ?? bo jak nieregularne to moze to byc wczesna ciazaMadziaas... wiesz co patrzyałam teraz na test i jest lekka druga kreska.... wyszła chyba tak po 10 min.... czy to moze oznaczac ze jestem w ciąży??? lece po pracy po nastepny test i zrobie rano... jak myslicie dziewczyny??? poradzcie cos bo zwarjuje......
P
patrysia*
Gość
A tak wogóle synek z kuzynem który jest u nas na wakacjach ma 7 lat super bawili się w baseniku :-) normalnie Dominiś uwielbia basen co teraz będziemy korzystać co dziennie jak będzie cieplutko
Dziewczyny cykle mam nie regularne... od stycznia sie staramy i raz mam okres po 28 dniach... raz po 38.... no a teraz taki długi... nie wiem czy leciec po nastepny... czy moze poprostu to sie myli ten test.... brzuch mnie boli cały czas jak na okres no i piersi... oj chyba do jutra nie wytrzymam!!!!!! zwarjuje!!!!!!!!!!! oj oj!!!!!!
P
patrysia*
Gość
Dziewczyny cykle mam nie regularne... od stycznia sie staramy i raz mam okres po 28 dniach... raz po 38.... no a teraz taki długi... nie wiem czy leciec po nastepny... czy moze poprostu to sie myli ten test.... brzuch mnie boli cały czas jak na okres no i piersi... oj chyba do jutra nie wytrzymam!!!!!! zwarjuje!!!!!!!!!!! oj oj!!!!!!
idz zrób jutro betke ona powie ci na 100% czy jest to ciąża bo testy jak widać różnie ci pokazuja a jak już robisz test to tylko i wyłącznie rano
reklama
Podziel się: