Madziaas
Już jesteś:)
Super Kroptusiu,że u lekarza wszystko dobrze.Duży już KacperekOdpoczywaj i leż dużo,jeszcze troszeczke.Co do zakupów to ja dla małego już mam wszystko,czekam jeszcze na pościel co zamówiłam na necie. No i dla mnie brakuje pare rzeczy,bo ja to już wiesz moge nawet za tydzień,dwaHello Dziewczynki
I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 .....
Dzieki za trzymanie kciukow...kolejna wizyta za 4 tygodnie i juz ostatnia prawdopodobnie ale do tego czasu mam namiary jakby cos sie dzialo jechac...jutro zamiawiam koszule i inne juz pierdoly i chyba biore sie za kupowanie dla dzidzi bo czas najwyzszy .. do tej pory zwlekalam bo ciagle cos....ale teraz juz zaczne by nie bylo na ostatnia chwile :-)