aslowik78
Fanka BB :)
;-)Katia ja też od 9 dnia testowałam i trzy testy negatywne na czwartym leciutka 2 kreska a 5 dnia dwie wyrażne tak więc bez paniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)Katia ja też od 9 dnia testowałam i trzy testy negatywne na czwartym leciutka 2 kreska a 5 dnia dwie wyrażne tak więc bez paniki
Agniesiak! Na bank - mój okruszek miał w na pocżatku 8 tygodnia (7w3d) 12 mm
Agniesia - trzymam kciuki za lekarza :-) co do obiadkow ja tez marnie jem ostatnio ale u nas ja gotuje i nie mam sil poprostu w te upaly w tym 8 mc stac w garach ... na szczescie mezczyzni znosza dzielnie ze wogole codziennie cieply obiad jest :-)
w tym cyklu testy owu ,ale już chyba zgłupiałam i nie wiem czy bedzie owulka bo nic na nich nie widzę ,ale mam jeszcze kilka dni zobaczymy, jak coś to we wrześniu ide do gina ,a w sierpniu pobawię się w tempkę .
no zobaczymy jak to będzie ,ale i tak trwają intensywne przytlania;-)Katia ja też od 9 dnia testowałam i trzy testy negatywne na czwartym leciutka 2 kreska a 5 dnia dwie wyrażne tak więc bez paniki