reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny,
Cos sie kiepsko poczulam dzis (nudnosci i rozwolnienie), a od kilku dni mam drobne problemy zoladkowe.Raczej to nie zatrucie, przeziebienie zoladka tez wykluczam bo nie mam goraczki.
Albo mi psychika plata figla, albo zbliza sie @ i to jest potwierdzenie, ze owulka byla :-)(tylko kiedy?). W nastepnym cyklu musze zmienic godzine pomiaru, aby maz i corka nie zawracali mi wtedy glowy i temperatury byly odbiciem rzeczywistosci....

Ostatnia edycja:
Agniesiak! Na bank - mój okruszek miał w na pocżatku 8 tygodnia (7w3d) 12 mm :)
:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziękuję Kochana za kontakt:tak:

Agniesia - trzymam kciuki za lekarza :-) co do obiadkow ja tez marnie jem ostatnio ale u nas ja gotuje i nie mam sil poprostu w te upaly w tym 8 mc stac w garach ... na szczescie mezczyzni znosza dzielnie ze wogole codziennie cieply obiad jest :-)
No to nie mają co narzekac:tak: Ja teraz własnie gotuję makaron i mam zupke pomidorowa od tesciowej to zjem:tak:

w tym cyklu testy owu ,ale już chyba zgłupiałam i nie wiem czy bedzie owulka bo nic na nich nie widzę :( ,ale mam jeszcze kilka dni zobaczymy, jak coś to we wrześniu ide do gina ,a w sierpniu pobawię się w tempkę .
Wypróbuj metodę na "Agniesiaka";-):-D

reklama
Hello Dziewczynki :biggrin2:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2: szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 ..... :biggrin2::biggrin2:

Dzieki za trzymanie kciukow...kolejna wizyta za 4 tygodnie i juz ostatnia prawdopodobnie ale do tego czasu mam namiary jakby cos sie dzialo jechac...jutro zamiawiam koszule i inne juz pierdoly i chyba biore sie za kupowanie dla dzidzi bo czas najwyzszy .. do tej pory zwlekalam bo ciagle cos....ale teraz juz zaczne by nie bylo na ostatnia chwile :-)

Do góry