reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny,
Cos sie kiepsko poczulam dzis (nudnosci i rozwolnienie), a od kilku dni mam drobne problemy zoladkowe.Raczej to nie zatrucie, przeziebienie zoladka tez wykluczam bo nie mam goraczki.
Albo mi psychika plata figla, albo zbliza sie @ i to jest potwierdzenie, ze owulka byla :-)(tylko kiedy?). W nastepnym cyklu musze zmienic godzine pomiaru, aby maz i corka nie zawracali mi wtedy glowy i temperatury byly odbiciem rzeczywistosci....

Ostatnia edycja:
Agniesiak! Na bank - mój okruszek miał w na pocżatku 8 tygodnia (7w3d) 12 mm :)
:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziękuję Kochana za kontakt:tak:

Agniesia - trzymam kciuki za lekarza :-) co do obiadkow ja tez marnie jem ostatnio ale u nas ja gotuje i nie mam sil poprostu w te upaly w tym 8 mc stac w garach ... na szczescie mezczyzni znosza dzielnie ze wogole codziennie cieply obiad jest :-)
No to nie mają co narzekac:tak: Ja teraz własnie gotuję makaron i mam zupke pomidorowa od tesciowej to zjem:tak:

w tym cyklu testy owu ,ale już chyba zgłupiałam i nie wiem czy bedzie owulka bo nic na nich nie widzę :( ,ale mam jeszcze kilka dni zobaczymy, jak coś to we wrześniu ide do gina ,a w sierpniu pobawię się w tempkę .
Wypróbuj metodę na "Agniesiaka";-):-D

reklama
Hello Dziewczynki :biggrin2:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2: szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 ..... :biggrin2::biggrin2:

Dzieki za trzymanie kciukow...kolejna wizyta za 4 tygodnie i juz ostatnia prawdopodobnie ale do tego czasu mam namiary jakby cos sie dzialo jechac...jutro zamiawiam koszule i inne juz pierdoly i chyba biore sie za kupowanie dla dzidzi bo czas najwyzszy .. do tej pory zwlekalam bo ciagle cos....ale teraz juz zaczne by nie bylo na ostatnia chwile :-)

Do góry