reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki
Ja sie dzisiaj nie mogłam podnieść z łóżka
Ide do warzywniaka po owoce,jakoś sie tam doczołgam póki nie jest bardzo gorąco :-D
Hope33 no staram sie jak moge :tak:

ja tez ledwo zipie kochana...u mnie w pokoju 30st i jak tu zyc...a musze isc o 12 do przychodni wiec mnie to przeraza wyjscie z domu..

Kroptusiu no to faktycznie nie za ciekawie, rozumiem ze Wiki nie za bardzo ma sie gdzie bawic bez opieki? w sensie pod domem/blokiem? a propo powtorze sie ale tu takze wkleje

Kolejny odcinek telenoweli wenezuelskiej..
Nektarine dostała telegram, iż za dwa dni przyjedzie do niej wredna ciotka.. próbowała wszystkiego by temu zapobiec.. niestety wszystkie znaki na niebie, temperatura powietrza na to wskazywaly i trzeba sie zaopatrzyć w niezbędne artykuły higieniczne jeszcze przed przyjazdem ciotki.. Nektarine juz dnia poprzedniego podjeła odpowiednie kroki by zakupić odpowiednie produkty.. teraz pozostało czekać i modlic się o jak najlżejszy przebieg tej wizyty:)

Pozdrawiam

Kroptusiu no to faktycznie nie za ciekawie, rozumiem ze Wiki nie za bardzo ma sie gdzie bawic bez opieki? w sensie pod domem/blokiem? a propo powtorze sie ale tu takze wkleje

Kolejny odcinek telenoweli wenezuelskiej..
Nektarine dostała telegram, iż za dwa dni przyjedzie do niej wredna ciotka.. próbowała wszystkiego by temu zapobiec.. niestety wszystkie znaki na niebie, temperatura powietrza na to wskazywaly i trzeba sie zaopatrzyć w niezbędne artykuły higieniczne jeszcze przed przyjazdem ciotki.. Nektarine juz dnia poprzedniego podjeła odpowiednie kroki by zakupić odpowiednie produkty.. teraz pozostało czekać i modlic się o jak najlżejszy przebieg tej wizyty:)

Pozdrawiam
:-D:-D:-D podoba mi sie takie podejscie do tematu. Co prawda w telenowelach wszystko jest zagmatwane (cos musi sie przeciez dziac przez te kilka tys. odcinkow), ale Twoja skonczy sie o wiele szybciej i to happy end-em:tak:

reklama
cyt KROPTUSIA
katia_793- zazdroszcze tego tarasu...widze ze tez masz juz duza pannice :-)

Powiem Wam ze najbardziej zal mi ze mala nigdzie w tym roku nie pojedzie tylko przedszkole a sierpien siedzi w domu z nami...a moj tato jeszcze dobija ze w sb nie wychodzi nikt z nia na dwor i taka biedna i wogole i co raz teksty "jakbym mogl to bym wyszedl...biedne dziecko" wrrrrr ale co zrobie, mi z nia ciezko i nie moge a M praca a po pracy remont w domu i szykuje wsio dla maluszka :-(co rok jezdzimy nad morze ale w tym roku boje sie ruszac i szlaban....trudno, gdybym miala choc babcie czy kogos do podrzucenia a tak lipa[/QUOTE]

Szkoda ,że ten taras mam tylko na działce ;-),za rok pojedziecie nad morze,my też jeżdzimy co rok, a w tym roku działka bo mamy 3 wesela :-D

Ostatnia edycja:
Do góry