reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Laski,

Przepraszam że nie będę wymieniać każdej z osobna ale bardzo dziękuje za ciepłe słowa i opinie w sprawie reakcji moich rodziców. Teraz jestem na etapie znoszenia fochów mamy - potrafi zadzwonić nabzdyczona nie tylko do mnie. Do Niego też i takie teksty wali że szok. Ale cóż, pogada, pogada i przestanie. :tak:

reklama
Witajcie i przepraszam, ze mnie tak długo nie było. Widzę, że trochę się działo:-D Kropta Ty moja, z rozpakowywaniem to Ty jeszcze poczekaj;-):-)
Maggie_f współczuję strasznie, naprawdę.
A ja czekam do piatku bo wtedy przyjeżdża mój M i będa w reszcie normalne obiadki w domu:-D;-)juz tak sie za nim stęskniłam, że szok. W piątek też ide porobic badanka a we wtorek do gina. Mam nadzieję, że zobaczy coś więcej niż tylko pęcherzyk ciążowy..;-):-)

:-D witam poranne ptaszki u mnie tempka w góre:cool2:
Trzymam kciuki, oby tak dalej:tak::-)

no ladnie ladnie oby tak dalej..

musze przyznac ze u mnie tez skok.. tylko ze u mnie byl spadek na @.. a dzis az oczy przetarlam bo znow 36,8.. az test zrobilam ale negatywny
Oj Kochana, mam nadzieję, że w tym miesiącu tez CI sie ułozy i będzie dzidzia:tak::-)

Witajcie
-a u mnie poszla w dol :wściekła/y:
Przytulam..

Aha zapominam wam ciągle o czymś powiedziec od 2 m-cy noszę pasek św. Dominika i z M modlimy sie za jego wstawiennictwem.
Moja mama dośc często jexdzi na rynek i wogóle przebywa wśród ludz i lubi z nimi rozmawiac i tak od słowa do słowa o problemach moich rozmawia też i ktos jej to podpowiedział a ona mi i zamówiłam to jest za darmo a my z M jesteśmy wierzący i raczej praktykujący tak więc nic nam nie zaszkodzi wspólna modlitwa:szok:, ale się rozgadałam
Jaki pasek? A gdzie go mozna zamówic??

Maggie_f i tak trzymaj cyt "pogada, pogada i przestanie" :-)
Nie ma co się zamartwiać teraz najważniejsz jest dzidzia :tak: a nie humorki twojej mamy. Zobaczysz kiedyś się zmieni, musi sama do tego dojrzeć i zrozumieć, nic na siłe bo szkoda tylko twoich nerwów ;-)

Ostatnia edycja:
Agniesiak napewno już będzie widać więcej i serduszko będzie pikało :-D
Nie dziwie się że nie możesz się doczekać ja też jestem podekscytowana czwartkową wizytą :-D choć u mnie to pewnie nie będzie wiele widać bo w czwartek zacznie się dopiero 6 tydz licząc od pierwszego dnia ostatniej @

Ostatnia edycja:
Maggie_f i tak trzymaj cyt "pogada, pogada i przestanie" :-)
Nie ma co się zamartwiać teraz najważniejsz jest dzidzia :tak: a nie humorki twojej mamy. Zobaczysz kiedyś się zmieni, musi sama do tego dojrzeć i zrozumieć, nic na siłe bo szkoda tylko twoich nerwów ;-)

Moni - staram się jak mogę. Ale te teksty czasami mnie dobijają. Np. pytanie: "czy Ty wogóle wiesz co to znaczy być matką?" Kurcze, to moje pierwsze dziecko więc skąd mam wiedzieć. Życie i dzidzia wszystko zweryfikują. Mogę się tylko domyślać.

:-)

Maggie_f współczuję strasznie, naprawdę.
A ja czekam do piatku bo wtedy przyjeżdża mój M i będa w reszcie normalne obiadki w domu:-D;-)juz tak sie za nim stęskniłam, że szok. W piątek też ide porobic badanka a we wtorek do gina. Mam nadzieję, że zobaczy coś więcej niż tylko pęcherzyk ciążowy..;-):-)

Agniesiak - dzięki :tak: A we wtorek gin zobaczy pięknie bijące serduszko :-)

Maggie_f naprawde doskonale Ciebie rozumiem.
W tym czasie napewno oczekujesz wsparcia od bliskich Ci osób a już napewno od mamy. Ale na pocieszenie choć niewielkie powiem Ci że na nas możesz liczyć :tak: cieszymy się Twoim szczęściem ;-)
Napewno będziesz cudowną i kochającą mamusią :tak::tak::tak:

reklama
Witajcie!
Wcinam wlasnie chrupki mojej corki :-), a ona jeszcze spi. To pewnie wstep do sniadania.
Dzisiejsza tempka dala mi nowa nadzieje...i juz po jej zmierzeniu nie moge spac.

Aslowik-gratuluje wzrostu tempki ;-)
Madziaas, Kroptusia-zostancie jeszcze w dwupaku-to rozkaz!
Moni-oby ginekolog zobaczyl juz fasolke

Ostatnia edycja:
Do góry