reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Laski,

Przepraszam że nie będę wymieniać każdej z osobna ale bardzo dziękuje za ciepłe słowa i opinie w sprawie reakcji moich rodziców. Teraz jestem na etapie znoszenia fochów mamy - potrafi zadzwonić nabzdyczona nie tylko do mnie. Do Niego też i takie teksty wali że szok. Ale cóż, pogada, pogada i przestanie. :tak:

reklama
Witajcie i przepraszam, ze mnie tak długo nie było. Widzę, że trochę się działo:-D Kropta Ty moja, z rozpakowywaniem to Ty jeszcze poczekaj;-):-)
Maggie_f współczuję strasznie, naprawdę.
A ja czekam do piatku bo wtedy przyjeżdża mój M i będa w reszcie normalne obiadki w domu:-D;-)juz tak sie za nim stęskniłam, że szok. W piątek też ide porobic badanka a we wtorek do gina. Mam nadzieję, że zobaczy coś więcej niż tylko pęcherzyk ciążowy..;-):-)

:-D witam poranne ptaszki u mnie tempka w góre:cool2:
Trzymam kciuki, oby tak dalej:tak::-)

no ladnie ladnie oby tak dalej..

musze przyznac ze u mnie tez skok.. tylko ze u mnie byl spadek na @.. a dzis az oczy przetarlam bo znow 36,8.. az test zrobilam ale negatywny
Oj Kochana, mam nadzieję, że w tym miesiącu tez CI sie ułozy i będzie dzidzia:tak::-)

Witajcie
-a u mnie poszla w dol :wściekła/y:
Przytulam..

Aha zapominam wam ciągle o czymś powiedziec od 2 m-cy noszę pasek św. Dominika i z M modlimy sie za jego wstawiennictwem.
Moja mama dośc często jexdzi na rynek i wogóle przebywa wśród ludz i lubi z nimi rozmawiac i tak od słowa do słowa o problemach moich rozmawia też i ktos jej to podpowiedział a ona mi i zamówiłam to jest za darmo a my z M jesteśmy wierzący i raczej praktykujący tak więc nic nam nie zaszkodzi wspólna modlitwa:szok:, ale się rozgadałam
Jaki pasek? A gdzie go mozna zamówic??

Maggie_f i tak trzymaj cyt "pogada, pogada i przestanie" :-)
Nie ma co się zamartwiać teraz najważniejsz jest dzidzia :tak: a nie humorki twojej mamy. Zobaczysz kiedyś się zmieni, musi sama do tego dojrzeć i zrozumieć, nic na siłe bo szkoda tylko twoich nerwów ;-)

Ostatnia edycja:
Agniesiak napewno już będzie widać więcej i serduszko będzie pikało :-D
Nie dziwie się że nie możesz się doczekać ja też jestem podekscytowana czwartkową wizytą :-D choć u mnie to pewnie nie będzie wiele widać bo w czwartek zacznie się dopiero 6 tydz licząc od pierwszego dnia ostatniej @

Ostatnia edycja:
Maggie_f i tak trzymaj cyt "pogada, pogada i przestanie" :-)
Nie ma co się zamartwiać teraz najważniejsz jest dzidzia :tak: a nie humorki twojej mamy. Zobaczysz kiedyś się zmieni, musi sama do tego dojrzeć i zrozumieć, nic na siłe bo szkoda tylko twoich nerwów ;-)

Moni - staram się jak mogę. Ale te teksty czasami mnie dobijają. Np. pytanie: "czy Ty wogóle wiesz co to znaczy być matką?" Kurcze, to moje pierwsze dziecko więc skąd mam wiedzieć. Życie i dzidzia wszystko zweryfikują. Mogę się tylko domyślać.

:-)

Maggie_f współczuję strasznie, naprawdę.
A ja czekam do piatku bo wtedy przyjeżdża mój M i będa w reszcie normalne obiadki w domu:-D;-)juz tak sie za nim stęskniłam, że szok. W piątek też ide porobic badanka a we wtorek do gina. Mam nadzieję, że zobaczy coś więcej niż tylko pęcherzyk ciążowy..;-):-)

Agniesiak - dzięki :tak: A we wtorek gin zobaczy pięknie bijące serduszko :-)

Maggie_f naprawde doskonale Ciebie rozumiem.
W tym czasie napewno oczekujesz wsparcia od bliskich Ci osób a już napewno od mamy. Ale na pocieszenie choć niewielkie powiem Ci że na nas możesz liczyć :tak: cieszymy się Twoim szczęściem ;-)
Napewno będziesz cudowną i kochającą mamusią :tak::tak::tak:

reklama
Witajcie!
Wcinam wlasnie chrupki mojej corki :-), a ona jeszcze spi. To pewnie wstep do sniadania.
Dzisiejsza tempka dala mi nowa nadzieje...i juz po jej zmierzeniu nie moge spac.

Aslowik-gratuluje wzrostu tempki ;-)
Madziaas, Kroptusia-zostancie jeszcze w dwupaku-to rozkaz!
Moni-oby ginekolog zobaczyl juz fasolke

Ostatnia edycja:
Do góry