reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kobito biegnij do gina niech robi usg i niech zobaczy co sie dzieje a jak nic niech daje na wywolanie.. sporo masz tempek zakloconych i trudno cokolwiek wywnioskowac.. (dlaczego takie zaklocenia? pozniej mierzona?) moja rada idz do gina..

PS za wczesnie nie do juz 12pdo..

dobra dobra nie nakrecajcie mnie.. tempka ma leszcze 2 dni na spadki wiec moze to byl jednodniowy wzrost

nooo kochana tempka ladnie poszla ale fakt jeszcze 2 dni wiec sie wszystko moze zdarzyc i ja zawsze bralam te 2 dni dod. na poprawke bo mialam faze lutealna niby 14-15 dni ale zdarzyla mi sie 17...wyobraz sobie jak sie raz podjaralam jak 15 i 16 dpo skoczyla mi tempka na 37...bylam pewna ze fasola bo zamiast @ 15dpo temka w gore i @ brak potem 16 dnia tez...a 17 w dol i dupa...coz...faza sie wydluzyla zdarza sie :-) czekam niecierpliwie co dalej u Ciebie...A test za wczesnie, fakt ze niektorym wychodzi juz przed @ ale jesli masz niskie stezenie hcg to nawet w dniu @ moze nie wyjsc...:-)
dorosła mama ogromne gratulacje:-)

Kochana super Cię czytać:-) brakuje mi Ciebie:-) dziękujemy za :-)
Witam Slonce jak tam sie czuje Mama sowka i soweczka :)???
i jak rozkręciła się ? :no: tak czy owak trzymam kciuki cały czas :tak::tak:

i to jest super motto na zakończenie naszych dywagacji "nogi do góry" :-D:-D
trzymam kciuki za ten cien cienia cieniowatego,...ja robilam testa 9 dpo i wyszedl mi cien cienia cieniowego hihihi :-)
:-D witam poranne ptaszki u mnie tempka w góre:cool2:
nooo to dzialaj i czekaj na rozwoj wydarzen :-)
Olu przykro mi:-(
czesc Slonce jak Ty sie czujesz w te upaly bo ja dzis ledwo z przychodni dotarlam ... slabo mi sie zrobilo, nogi z waty, w glowie helikopter a mam dwa kroki...okropnie znosze pogode i wogole zle sie ostatnio czuje...jak gdzies ide to tylko z M, a raczej jezdzimy z kolega jego taxi a i tak wczoraj mialam takie bole krzyzowe i miesiaczkowe do tego zimne poty i tak cisna w dol myslalam ze to juz...bosze
No dokladnie, tylko troszke sie ludzilam ze wakacje nam pomoga- no coz nie pomogly
tez sie nie raz tak ludzilam i nici ale w koncu sie udalo i pomogl akurat stres w pracy naczy nie myslalam w zwiazku z tym o fasolce...ale u mnie to juz byly 3 latka wiec nie zycze tak dlugo :-)

Nektarynko
Zaklocenia temperatury wynikaja z tego, ze mierze albo za wczesnie albo za pozno.
A moze w tym miesiacu po prostu trafilo na jajnik, ktory byl operowany.
4 dniowe opoznienie mialam w przedostatnim cyklu i byl 38 dniowy.
Poczekam wiec teraz az minie 42 dzien cyklu.....

nooo kochana tempka ladnie poszla ale fakt jeszcze 2 dni wiec sie wszystko moze zdarzyc i ja zawsze bralam te 2 dni dod. na poprawke bo mialam faze lutealna niby 14-15 dni ale zdarzyla mi sie 17...wyobraz sobie jak sie raz podjaralam jak 15 i 16 dpo skoczyla mi tempka na 37...bylam pewna ze fasola bo zamiast @ 15dpo temka w gore i @ brak potem 16 dnia tez...a 17 w dol i dupa...coz...faza sie wydluzyla zdarza sie :-) czekam niecierpliwie co dalej u Ciebie...A test za wczesnie, fakt ze niektorym wychodzi juz przed @ ale jesli masz niskie stezenie hcg to nawet w dniu @ moze nie wyjsc...:-)
tzn ja jakos nie wierze ze sie udalo.. jakies takie mam przeczucie poza tym wczoraj juz sie nastawilam na @ i czekam cierpliwie na @.. tylko tyle ze zdziwko walnelam.. co do fazy lutealnej niby u kazdej kobiety jest to stala.. ale jednak jak widac moze sie wydluzyc.. pewnie ma na to wplyw wiele czynnikow.. cierpliwie czekam..

a Co u Ciebie i Kacperka? siedzi grzecznie?

reklama
:tak: wczoraj działo się działo, a dziś też będzie się dziac tak na wszelki wypadek.
:-D Bardzo spodobało mi się mierzenie tempki i obserwacja własnego organizmu a to co wczoraj odczuwałam na owulkę to przeszło moje oczekiwania myślałam, brzuch to mi rozerwie w strzępy.

Do góry