reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kobito biegnij do gina niech robi usg i niech zobaczy co sie dzieje a jak nic niech daje na wywolanie.. sporo masz tempek zakloconych i trudno cokolwiek wywnioskowac.. (dlaczego takie zaklocenia? pozniej mierzona?) moja rada idz do gina..

PS za wczesnie nie do juz 12pdo..

dobra dobra nie nakrecajcie mnie.. tempka ma leszcze 2 dni na spadki wiec moze to byl jednodniowy wzrost

nooo kochana tempka ladnie poszla ale fakt jeszcze 2 dni wiec sie wszystko moze zdarzyc i ja zawsze bralam te 2 dni dod. na poprawke bo mialam faze lutealna niby 14-15 dni ale zdarzyla mi sie 17...wyobraz sobie jak sie raz podjaralam jak 15 i 16 dpo skoczyla mi tempka na 37...bylam pewna ze fasola bo zamiast @ 15dpo temka w gore i @ brak potem 16 dnia tez...a 17 w dol i dupa...coz...faza sie wydluzyla zdarza sie :-) czekam niecierpliwie co dalej u Ciebie...A test za wczesnie, fakt ze niektorym wychodzi juz przed @ ale jesli masz niskie stezenie hcg to nawet w dniu @ moze nie wyjsc...:-)
dorosła mama ogromne gratulacje:-)

Kochana super Cię czytać:-) brakuje mi Ciebie:-) dziękujemy za :-)
Witam Slonce jak tam sie czuje Mama sowka i soweczka :)???
i jak rozkręciła się ? :no: tak czy owak trzymam kciuki cały czas :tak::tak:

i to jest super motto na zakończenie naszych dywagacji "nogi do góry" :-D:-D
trzymam kciuki za ten cien cienia cieniowatego,...ja robilam testa 9 dpo i wyszedl mi cien cienia cieniowego hihihi :-)
:-D witam poranne ptaszki u mnie tempka w góre:cool2:
nooo to dzialaj i czekaj na rozwoj wydarzen :-)
Olu przykro mi:-(
czesc Slonce jak Ty sie czujesz w te upaly bo ja dzis ledwo z przychodni dotarlam ... slabo mi sie zrobilo, nogi z waty, w glowie helikopter a mam dwa kroki...okropnie znosze pogode i wogole zle sie ostatnio czuje...jak gdzies ide to tylko z M, a raczej jezdzimy z kolega jego taxi a i tak wczoraj mialam takie bole krzyzowe i miesiaczkowe do tego zimne poty i tak cisna w dol myslalam ze to juz...bosze
No dokladnie, tylko troszke sie ludzilam ze wakacje nam pomoga- no coz nie pomogly
tez sie nie raz tak ludzilam i nici ale w koncu sie udalo i pomogl akurat stres w pracy naczy nie myslalam w zwiazku z tym o fasolce...ale u mnie to juz byly 3 latka wiec nie zycze tak dlugo :-)

Nektarynko
Zaklocenia temperatury wynikaja z tego, ze mierze albo za wczesnie albo za pozno.
A moze w tym miesiacu po prostu trafilo na jajnik, ktory byl operowany.
4 dniowe opoznienie mialam w przedostatnim cyklu i byl 38 dniowy.
Poczekam wiec teraz az minie 42 dzien cyklu.....

nooo kochana tempka ladnie poszla ale fakt jeszcze 2 dni wiec sie wszystko moze zdarzyc i ja zawsze bralam te 2 dni dod. na poprawke bo mialam faze lutealna niby 14-15 dni ale zdarzyla mi sie 17...wyobraz sobie jak sie raz podjaralam jak 15 i 16 dpo skoczyla mi tempka na 37...bylam pewna ze fasola bo zamiast @ 15dpo temka w gore i @ brak potem 16 dnia tez...a 17 w dol i dupa...coz...faza sie wydluzyla zdarza sie :-) czekam niecierpliwie co dalej u Ciebie...A test za wczesnie, fakt ze niektorym wychodzi juz przed @ ale jesli masz niskie stezenie hcg to nawet w dniu @ moze nie wyjsc...:-)
tzn ja jakos nie wierze ze sie udalo.. jakies takie mam przeczucie poza tym wczoraj juz sie nastawilam na @ i czekam cierpliwie na @.. tylko tyle ze zdziwko walnelam.. co do fazy lutealnej niby u kazdej kobiety jest to stala.. ale jednak jak widac moze sie wydluzyc.. pewnie ma na to wplyw wiele czynnikow.. cierpliwie czekam..

a Co u Ciebie i Kacperka? siedzi grzecznie?

reklama
:tak: wczoraj działo się działo, a dziś też będzie się dziac tak na wszelki wypadek.
:-D Bardzo spodobało mi się mierzenie tempki i obserwacja własnego organizmu a to co wczoraj odczuwałam na owulkę to przeszło moje oczekiwania myślałam, brzuch to mi rozerwie w strzępy.

Do góry