Nektarynka
Fanka BB :)
witam poranne ptaszki u mnie tempka w góre
no ladnie ladnie oby tak dalej..
musze przyznac ze u mnie tez skok.. tylko ze u mnie byl spadek na @.. a dzis az oczy przetarlam bo znow 36,8.. az test zrobilam ale negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ladnie ladnie oby tak dalej..
musze przyznac ze u mnie tez skok.. tylko ze u mnie byl spadek na @.. a dzis az oczy przetarlam bo znow 36,8.. az test zrobilam ale negatywny
Moze bylo jeszcze za wczesnie na test?no ladnie ladnie oby tak dalej..
dobra dobra nie nakrecajcie mnie.. tempka ma leszcze 2 dni na spadki wiec moze to byl jednodniowy wzrost
Witam Slonce jak tam sie czuje Mama sowka i soweczka ???dorosła mama ogromne gratulacje:-)
Kochana super Cię czytać:-) brakuje mi Ciebie:-) dziękujemy za :-)
trzymam kciuki za ten cien cienia cieniowatego,...ja robilam testa 9 dpo i wyszedl mi cien cienia cieniowego hihihi :-)i jak rozkręciła się ? tak czy owak trzymam kciuki cały czas
i to jest super motto na zakończenie naszych dywagacji "nogi do góry"
nooo to dzialaj i czekaj na rozwoj wydarzen :-)witam poranne ptaszki u mnie tempka w góre
czesc Slonce jak Ty sie czujesz w te upaly bo ja dzis ledwo z przychodni dotarlam ... slabo mi sie zrobilo, nogi z waty, w glowie helikopter a mam dwa kroki...okropnie znosze pogode i wogole zle sie ostatnio czuje...jak gdzies ide to tylko z M, a raczej jezdzimy z kolega jego taxi a i tak wczoraj mialam takie bole krzyzowe i miesiaczkowe do tego zimne poty i tak cisna w dol myslalam ze to juz...boszeOlu przykro mi:-(
tez sie nie raz tak ludzilam i nici ale w koncu sie udalo i pomogl akurat stres w pracy naczy nie myslalam w zwiazku z tym o fasolce...ale u mnie to juz byly 3 latka wiec nie zycze tak dlugo :-)No dokladnie, tylko troszke sie ludzilam ze wakacje nam pomoga- no coz nie pomogly
tzn ja jakos nie wierze ze sie udalo.. jakies takie mam przeczucie poza tym wczoraj juz sie nastawilam na @ i czekam cierpliwie na @.. tylko tyle ze zdziwko walnelam.. co do fazy lutealnej niby u kazdej kobiety jest to stala.. ale jednak jak widac moze sie wydluzyc.. pewnie ma na to wplyw wiele czynnikow.. cierpliwie czekam..nooo kochana tempka ladnie poszla ale fakt jeszcze 2 dni wiec sie wszystko moze zdarzyc i ja zawsze bralam te 2 dni dod. na poprawke bo mialam faze lutealna niby 14-15 dni ale zdarzyla mi sie 17...wyobraz sobie jak sie raz podjaralam jak 15 i 16 dpo skoczyla mi tempka na 37...bylam pewna ze fasola bo zamiast @ 15dpo temka w gore i @ brak potem 16 dnia tez...a 17 w dol i dupa...coz...faza sie wydluzyla zdarza sie :-) czekam niecierpliwie co dalej u Ciebie...A test za wczesnie, fakt ze niektorym wychodzi juz przed @ ale jesli masz niskie stezenie hcg to nawet w dniu @ moze nie wyjsc...:-)