reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No rozkreci sie pewnie wieczorem bo mnie juz pobolewa- myslalam zeby zrobic testa tak dla pewnosci- ale po co sie ludzic

Oj bedzie sie dzialo, bo sie nie poddam tylko poprostu mi przykro

i jak rozkręciła się ? :no: tak czy owak trzymam kciuki cały czas :tak::tak:

:blink: wiem co czujesz w tym momencie ja tez przechodzę to co miesiąc, ale nie dam się pozbawić marzeń o nie i jak co miesiac nogi do góry:zawstydzona/y::tak:

i to jest super motto na zakończenie naszych dywagacji "nogi do góry" :-D:-D

reklama
Cześć babeczki:-)
No więc.........wczoraj wyszły dwie piekne krechy!!! Dziś od razu lekarz bo coś mnie tam pobolewa, więc na razie nie ekscytuję się za bardzo...
dorosła mama ogromne gratulacje:-)

Mamo Sówko, Maggie Kejt i inne zafasolkowane trzymam za Was kciuki

Kochana super Cię czytać:-) brakuje mi Ciebie:-) dziękujemy za kciuki:-D

A to mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)

patrysia, ale super brzusio:-) ja też już chciałabym taki mieć:-)

Hej Dziewczyny,Ja tak na chwilę bo mam mega doła. Przepraszam że Wam się wyzalam ale nie daje rady. :-:)-:)-(

maggie_f nie przepraszaj no coś Ty:confused: przecież po to jesteśmy, żebyś mogła się wygadać:-) i kochana proszę nie zamartwiaj się, bo teraz najważniejsze jest to (może się powtarzam), że się kochacie i że masz pod serduszkiem owoc Waszej miłości:-) teraz to Wasza trójka jest najważniejsza:-)

teścik zrobiłam z samego rana i wyszły 2 kreseczki :tak::tak::tak: wprawdzie ta jedna jest troche jaśniejsza ale jest :-D
:-)

Moni serdeczne gratulacje:-) powiem Ci, że ja też nie chciałam iść na początku do ginka, bo wiedziałam, że jest za wcześnie, ale jednak poszłam, bo po moich przejściach to wolałam dmuchać na zimne:-) ginek zrobił mi USG widać było pęcherzyk, pogadałam z nim troszkę, on pytał jak się psychicznie czuję no i jakoś tak fajnie się poczułam:-)

A ja ostatnio straciłam swoje maleństwo nie umiem się pogodzić z tym. Jak najszybciej chciałbym zacząć starać się znów o dzidziusia ale nie wiem kiedy mogę i boję się że znów będzie to samo czyli ciążą obumarła

Kochana przytulam Cię i
[*] dla Twojego Aniołka...

Dziewczyny ja w sobotę wybrałam się z Mężusiem w góry i było super, ale potem w niedzielę umierałam, bo nie mogłam nic jeść:confused: od wczoraj jem już normalnie i mam nadzieję, że ta niedziela nie zaszkodziła Sóweczce:-)

Do góry