Moni27
Monika
a u mnie owulka na 100% test pozytywny i ból podbrzusia tak więc
Aslowik to do roboty :-) trzymam kciuki aby dzisiejsze staranka były owocne co ja gadam napewno będzie fasolka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a u mnie owulka na 100% test pozytywny i ból podbrzusia tak więc
Olu możesz zrobić test tak dla pewności ;-) a może akurat te śladowe ilości to wcale nie @
;-) każda z nas trafi na odpowiedni czas i będą tego owoce, tak więc glowa i nogi do góry
wiem co czujesz w tym momencie ja tez przechodzę to co miesiąc, ale nie dam się pozbawić marzeń o nie i jak co miesiac nogi do góry
No rozkreci sie pewnie wieczorem bo mnie juz pobolewa- myslalam zeby zrobic testa tak dla pewnosci- ale po co sie ludzic
Oj bedzie sie dzialo, bo sie nie poddam tylko poprostu mi przykro
wiem co czujesz w tym momencie ja tez przechodzę to co miesiąc, ale nie dam się pozbawić marzeń o nie i jak co miesiac nogi do góry
dorosła mama ogromne gratulacje:-)Cześć babeczki:-)
No więc.........wczoraj wyszły dwie piekne krechy!!! Dziś od razu lekarz bo coś mnie tam pobolewa, więc na razie nie ekscytuję się za bardzo...
Mamo Sówko, Maggie Kejt i inne zafasolkowane trzymam za Was kciuki
A to mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)
Hej Dziewczyny,Ja tak na chwilę bo mam mega doła. Przepraszam że Wam się wyzalam ale nie daje rady. :---(
teścik zrobiłam z samego rana i wyszły 2 kreseczki wprawdzie ta jedna jest troche jaśniejsza ale jest
:-)
A ja ostatnio straciłam swoje maleństwo nie umiem się pogodzić z tym. Jak najszybciej chciałbym zacząć starać się znów o dzidziusia ale nie wiem kiedy mogę i boję się że znów będzie to samo czyli ciążą obumarła