reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No rozkreci sie pewnie wieczorem bo mnie juz pobolewa- myslalam zeby zrobic testa tak dla pewnosci- ale po co sie ludzic

Oj bedzie sie dzialo, bo sie nie poddam tylko poprostu mi przykro

i jak rozkręciła się ? :no: tak czy owak trzymam kciuki cały czas :tak::tak:

:blink: wiem co czujesz w tym momencie ja tez przechodzę to co miesiąc, ale nie dam się pozbawić marzeń o nie i jak co miesiac nogi do góry:zawstydzona/y::tak:

i to jest super motto na zakończenie naszych dywagacji "nogi do góry" :-D:-D

reklama
Cześć babeczki:-)
No więc.........wczoraj wyszły dwie piekne krechy!!! Dziś od razu lekarz bo coś mnie tam pobolewa, więc na razie nie ekscytuję się za bardzo...
dorosła mama ogromne gratulacje:-)

Mamo Sówko, Maggie Kejt i inne zafasolkowane trzymam za Was kciuki

Kochana super Cię czytać:-) brakuje mi Ciebie:-) dziękujemy za kciuki:-D

A to mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)

patrysia, ale super brzusio:-) ja też już chciałabym taki mieć:-)

Hej Dziewczyny,Ja tak na chwilę bo mam mega doła. Przepraszam że Wam się wyzalam ale nie daje rady. :-:)-:)-(

maggie_f nie przepraszaj no coś Ty:confused: przecież po to jesteśmy, żebyś mogła się wygadać:-) i kochana proszę nie zamartwiaj się, bo teraz najważniejsze jest to (może się powtarzam), że się kochacie i że masz pod serduszkiem owoc Waszej miłości:-) teraz to Wasza trójka jest najważniejsza:-)

teścik zrobiłam z samego rana i wyszły 2 kreseczki :tak::tak::tak: wprawdzie ta jedna jest troche jaśniejsza ale jest :-D
:-)

Moni serdeczne gratulacje:-) powiem Ci, że ja też nie chciałam iść na początku do ginka, bo wiedziałam, że jest za wcześnie, ale jednak poszłam, bo po moich przejściach to wolałam dmuchać na zimne:-) ginek zrobił mi USG widać było pęcherzyk, pogadałam z nim troszkę, on pytał jak się psychicznie czuję no i jakoś tak fajnie się poczułam:-)

A ja ostatnio straciłam swoje maleństwo nie umiem się pogodzić z tym. Jak najszybciej chciałbym zacząć starać się znów o dzidziusia ale nie wiem kiedy mogę i boję się że znów będzie to samo czyli ciążą obumarła

Kochana przytulam Cię i
[*] dla Twojego Aniołka...

Dziewczyny ja w sobotę wybrałam się z Mężusiem w góry i było super, ale potem w niedzielę umierałam, bo nie mogłam nic jeść:confused: od wczoraj jem już normalnie i mam nadzieję, że ta niedziela nie zaszkodziła Sóweczce:-)

Do góry