reklama
aslowik78
Fanka BB :)
a u mnie owulka na 100% test pozytywny i ból podbrzusia tak więc
Nektarynka
wykresik ok.. czekam na skokprof Nektarynko a jak podoba Ci się mój wykresik
kochana u mnie tempka spada wiec takze nici..No i niestety, pojawily sie juz sladowe ilosci na papierze, wiec czekam na @
dzialaja u mnie owulka na 100% test pozytywny i ból podbrzusia tak więc
Black_Opal
No GRARULACJE OGROMNE dla wszystkich zafasolkowanych
Ale się Was porobiło
Porcje świerzutkich fluidków poproszę
Mnie korci żeby zatestować! Ale lekarz powiedział, że cykl stracony więc nie mam się co łudzić muszę w miarę spokojnie zaczekać na tego małpiszona
Ale się Was porobiło
Porcje świerzutkich fluidków poproszę
Mnie korci żeby zatestować! Ale lekarz powiedział, że cykl stracony więc nie mam się co łudzić muszę w miarę spokojnie zaczekać na tego małpiszona
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no to co innego... ja musialam miec wywolywane poronienie bo jeszcze nie krwawilam. Czasem sie zastanawiam co by bylo gdybym chodzila z ta ciaza i poronila za jakis czas - jakby sie to skonczylo??Gosia nie miałam zabiegu, poronienie było samoistne. Wszystko samo się oczyściło- 5 kwietnia.
Agniesia82
najważniejsze jest życie
kochana to wklejaj test :-) ja juz ci gratuluje ;-) trzymam kciuki
no nie bardzo jest co wkleić, bo to taki wlaściwie poblask
No i niestety, pojawily sie juz sladowe ilosci na papierze, wiec czekam na @
Ola śladowe ilosći, to zakończenie poprzedniego cyklu, też tak mam, a nowy cykl zaczyna się wraz z konrektnym śladem ;-)
ale super
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
...tak wiec...DO ROBOTY!!!!! :-):-):-) trzymam kciuki za owocne staranka
no nie bardzo jest co wkleić, bo to taki wlaściwie poblask
Ola śladowe ilosći, to zakończenie poprzedniego cyklu, też tak mam, a nowy cykl zaczyna się wraz z konrektnym śladem ;-)
ale super
No rozkreci sie pewnie wieczorem bo mnie juz pobolewa- myslalam zeby zrobic testa tak dla pewnosci- ale po co sie ludzic
reklama
Moni27
Monika
No rozkreci sie pewnie wieczorem bo mnie juz pobolewa- myslalam zeby zrobic testa tak dla pewnosci- ale po co sie ludzic
Olu możesz zrobić test tak dla pewności ;-) a może akurat te śladowe ilości to wcale nie @
Podziel się: