reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No GRARULACJE OGROMNE dla wszystkich zafasolkowanych :-D:-D:-D
Ale się Was porobiło :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Porcje świerzutkich fluidków poproszę :-D:-D:-D

Mnie korci żeby zatestować! Ale lekarz powiedział, że cykl stracony więc nie mam się co łudzić :sorry2: muszę w miarę spokojnie zaczekać na tego małpiszona :zawstydzona/y:

kochana to wklejaj test :-):tak: ja juz ci gratuluje ;-) trzymam kciuki

no nie bardzo jest co wkleić, bo to taki wlaściwie poblask :-D

No i niestety, pojawily sie juz sladowe ilosci na papierze, wiec czekam na @

Ola śladowe ilosći, to zakończenie poprzedniego cyklu, też tak mam, a nowy cykl zaczyna się wraz z konrektnym śladem :tak:;-)

:-D a u mnie owulka na 100% test pozytywny i ból podbrzusia tak więc :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2:

ale super :cool2:

no nie bardzo jest co wkleić, bo to taki wlaściwie poblask :-D

Ola śladowe ilosći, to zakończenie poprzedniego cyklu, też tak mam, a nowy cykl zaczyna się wraz z konrektnym śladem :tak:;-)

ale super :cool2:

No rozkreci sie pewnie wieczorem bo mnie juz pobolewa- myslalam zeby zrobic testa tak dla pewnosci- ale po co sie ludzic

reklama
Do góry