reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
nicole moje gratulacje !!! ja miałam podobnie, ponad 3 lata staran a jak juz byłam nastawiona na hsg to odpusciłam sobie i się udało:-) teraz tylko czekam do pon na cc i chcę już tulić moje dłuuugo wyczekiwane maleństwo.

Moni, byłam ale tylko dlatego, że miałam to poronienie. Zresztą gin okazał się rozsądnym facetem. Nie robił mi USG bo powiedział wprost, że teraz ciąża jest na etapie biochemicznym więc i tak nie będzie nic widać, 30 lipca mam przyjść. Zbadał mnie bardzo delikatnie i powiedział, że na razie jest ok.
a ile jestes po zabiegu bo mi umknelo??

Nio umówiłam się na wizyte do ginekologa na czwartek 16:45 :-)
Byle do czwartku wtedy wszystko będzie wiadomo

Dzięki dziewczyny za gratulacje mam nadzieje że to naprawde dzidzia bo w sumie z wyjątkiem braku @ nie mam żadnych objawów, no może od czasu takie pobolewanie brzuszka ale nie często :)
jak masz 2 kreski to jakich objawow jeszcze chcesz???? :-):-D
GRATULACJE!

Gosiu-bedzie dobrze

Maggie-moja mama tez niby nie chce sie wtracac, ale potrafi tak drazyc jakis temat i nawet tak spokojnego czlowieka jak ja wkurzyc. Gdybym byla z moim mezem w Polsce pewnie juz dawno doprowadzilaby do rozwodu (kiedys przez jej gadanie rozstalam sie z moja pierwsza miloscia -ale bylam jeszcze nastolatka) .
Moze wiec sprobuj ograniczyc kontakty ze swoja mama do minimum? (dla dobra ciazy i meza) A jak urodzi sie wnuk czy wnuczka serce babci zmieknie i moze z czasem pogodzi sie z Twoimi wybrami. Czego zycze.:tak:

Hejka Kochane

Maggie- ja zgadzam sie z Patrysia- odizolujcie sie troche- wy wyluzujecie i rodzice tez beda miec troche swodoby na przegryzienie sprawy, pamietaj o dzidzi i nie stresuj sie.

Moni27- gratulacje- tez bym tak chciala ale bede czekac cierpliwie do srody :tak:

Kejt 82 też myślałam żeby iść dopiero w przyszłym tyg ale już się zapisałam więc trudno :-) nawet jak nie będzie jeszcze za wiele widać to może powie mi jakie badania porobić.

Agniesiak82 trzymam kciuki aby twoje zwidy potwierdziły się za kilka dni w kolejnym teściku :-)

to ja tak pocichuteńku gratuluje:-)

Oj dziewczyny ale byloby super, zwazywszy, że mój W. powiedzial, ze widzi też ten cień tak jakby 1 i pól kreski :-D:-D nie no szoook

Oj dziewczyny ale byloby super, zwazywszy, że mój W. powiedzial, ze widzi też ten cień tak jakby 1 i pól kreski :-D:-D nie no szoook

Wobec tego należy wierzyć w to że są tam dwie kreseczki :-) i za pare dni powtórzyć teścik napewno wtedy kreseczka będzie wyraźniejsza :-) trzymam za to kciuki

Ola trzymam kciuki również za ciebie aby w środe pojawiły się dwie kreseczki :-) napewno tak będzie

reklama
Do góry