reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Aslowik78 zgadza się doznałam :szok: :-) teścik zrobiłam z samego rana i wyszły 2 kreseczki :tak::tak::tak: wprawdzie ta jedna jest troche jaśniejsza ale jest :-D

Nie wiem teraz czy od razu zgłosić się do gina czy dopiero za tydzień bo według moich obliczeń to dopiero 5 tydzień może jeszcze być nie wiele widać :-)
oooo prosze.. gratulacje malenka.. spokojnej ciąży życze

ASMI nie wiem jak na to patrzycie ale ja od początku z M ustaliliśmy że chcemy dzieciaczki odrazu co nie pracuje i się nimi będe zajmować aż będą chodzić do przeczkola:tak:moim i M zdania dzieci mieć jest dobrze odrazu i wogóle dla nas wielkie szczęście to jak wokól sa dzieci a sprawy materialne zawsze na to znajdzie się czas tzn.nawet za 5 lat można znalezć i tym się zając a na dziecko niestety nie zawsze można dać sobie czas bo nie stety czym poźniej tym trudniej no i wogóle:sorry2:dla nas było pewne że ślub dzieci a reszte pójdzie swoją drogą:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nio umówiłam się na wizyte do ginekologa na czwartek 16:45 :-)
Byle do czwartku wtedy wszystko będzie wiadomo

Dzięki dziewczyny za gratulacje mam nadzieje że to naprawde dzidzia bo w sumie z wyjątkiem braku @ nie mam żadnych objawów, no może od czasu takie pobolewanie brzuszka ale nie często :)

Ostatnia edycja:
ASMI nie wiem jak na to patrzycie ale ja od początku z M ustaliliśmy że chcemy dzieciaczki odrazu co nie pracuje i się nimi będe zajmować aż będą chodzić do przeczkola:tak:moim i M zdania dzieci mieć jest dobrze odrazu i wogóle dla nas wielkie szczęście to jak wokól sa dzieci a sprawy materialne zawsze na to znajdzie się czas tzn.nawet za 5 lat można znalezć i tym się zając a na dziecko niestety nie zawsze można dać sobie czas bo nie stety czym poźniej tym trudniej no i wogóle:sorry2:dla nas było pewne że ślub dzieci a reszte pójdzie swoją drogą:tak:
Dziękuję Kochana! Naprawdę podniosłaś mnie na duchu.

Aslowik ja nie wiem w jakim dniu cyklu się znajduję. Jak dostanę kolejną @ to dam suwaczek.

A ja ostatnio straciłam swoje maleństwo nie umiem się pogodzić z tym. Jak najszybciej chciałbym zacząć starać się znów o dzidziusia ale nie wiem kiedy mogę i boję się że znów będzie to samo czyli ciążą obumarła

reklama
Hej Dziewczyny,

Ja tak na chwilę bo mam mega doła. Dopiero dziś powiadomiliśmy moich rodziców że zostaną dziadkami i zwalio mnie z nóg tzn. reakcja. Jest mi zaje... przykro, smutno i wogóle. Spotkaliśmy się w parku i generalnie nie spodziewałam się rzucania na szyje itd. ale to co odwaliła moja mama przeszło ludzkie pojęcie. Rozumiem że można kogoś nie lubić ale ... Na wiadomość mój ojciec generalnie nic nie powiedział ale lekko się uśmiechnął (nigdy wylewny nie był) ale moja mother walnęła wściekle: Kur.. Mać!!! Walnęła focha, zrobiła szopkę a ja myślałam że umrę ze wstydu. Ona chyba liczyła że My się prędzej czy później rozstaniemy i się przeliczyła. Poszliśmy stamtąd bo nie chciało mi się patrzeć jak to z siebie robi wielką pokrzywdzoną. Potem zadzwoniła i zaczęła mówić jakieś bzdury o grze, że on wygrał itp. Kurde - ta kobieta ma coś z głową i robi z siebie ofiarę kiedy wogóle o nią nie chodzi. Zawsze sterowała moim życiem i się zdziwiła. Generalnie się do mnie nie odzywa. Ojciec już został przez nią nakręcony i zamiast się cieszyć to panuje chaos.
Przepraszam że Wam się wyzalam ale nie daje rady. :-:)-:)-(
Kochanie bardzo mi przykro,że tak zareagowali Twoi rodzice.Mam nadzieje,że wszystko sie ułoży i że będzie dobrze.Nie przejmuj sie bardzo Maggie bo maluszek to czuje

Do góry