reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Aslowik78 zgadza się doznałam :szok: :-) teścik zrobiłam z samego rana i wyszły 2 kreseczki :tak::tak::tak: wprawdzie ta jedna jest troche jaśniejsza ale jest :-D

Nie wiem teraz czy od razu zgłosić się do gina czy dopiero za tydzień bo według moich obliczeń to dopiero 5 tydzień może jeszcze być nie wiele widać :-)
mysle, ze mozesz isc bo nawet jak nie bedzie widac to zleci ci badania i cos podpowie...ja od razu polecialam...

reklama
Chyba zapisze się na ten tydzień, to przynajmniej dowiem się czegoś więcej :)
Część badań robiłam już w marcu na etapie planowania ale pewnie większość będzie trzeba powtórzyć :-):-)

u mnie wczoraj był dzień szczytu śluzu, bo dziś to raczej such niż mokro tak więc owulka zbliża się wieeeelkimi krokami test owu działa tak więc dziś kontynuacja staranek mojemu M coraz bardziej się to podoba,bo ja mam coraz lepsze pomysły i robię się niegrzeczna czasem aż go zaskakuję siebie też:confused: ale czego człowiek nie zrobi dla fasolki ja to już chyba na rzęsach stanę

Cześć dziewczynki!
Dziękuję Moniu:-). Wybór decyzji byłby pewnie łatwiejszy jakby praca chociaż jakaś była. Ale serce odzywa się głośniej więc może trzeba iść za jego głosem.

reklama
Do góry