reklama
Justyś wkleję Ci tu linki jeszcze z inną fajną rzeczą
Caption.iT - Necklace Text Generator
Caption.iT - Birthstone Text Generator
Caption.iT - Chocolate Heart Text Generator
Caption.iT - Heart Shaped Cookie Text Generator
Caption.iT - Goldheartbox Text Generator
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
kochana probuje wstawic 3 sygnature i niby wszystko ok, wklejam link, biore podglad i wszystko pieknie ladnie.... przechodze do forum i nie mam jej :-( wracam znow do sugnatur i ta trzecia zniknela... wiesz co jest nie tak??Justyś wkleję Ci tu linki jeszcze z inną fajną rzeczą
Agniesiak85
Fanka BB :)
Na początku WIELKIE GRATULACJE dla zafasolkowanych :-). Super !! Cieszę się razem z Wami i życzę teraz dużo zdrówka i odpoczynku :-)
Witam Salli i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie
Gosiu - bardzo mi przykro, ale tak jak dziewczyny już pisały trzymaj się cieplutko. Czas pomału goi rany. Mam nadzieję, że już niedługo znowu rozpoczniesz starania. Moja kumpela była w 4 miesiącu jak straciła swoje maleństwo. Był to dla niej okropnie trudny czas bo też długo się starali z mężem. Teraz jest już w szóstym miesiącu kolejnej ciąży i właśnie oglądałyśmy dzisiaj zdjęcia z usg4D - niesamowite przeżycie. Życzę Ci abyś Ty również niedługo mogła się tak cieszyć oglądając swoje maleństwo )
A ja dziewczynki właśnie dzisiaj dostałam @, więc niestety Wasze przewidywania w łeb wzięły Ale cieszę się bo jeszcze kilka dni i znowu będę mogła rozpocząć staranka :-) W tym miesiącu będziemy starali się wypoczywając nad morzem :-) Może zmiana klimatu, szum fal i zachody słońca (o ile pogoda dopisze) trochę dopomogą.... hihi...
Spokojnej nocki. Pozdrawiam :-)
Kochana pogoda dopiszeWrócicie już w trójeczkę;-) Hihi:-) Zrelaksujecie się troszkę i Fasolinka wyjdzie jak ta lala:-)
ja sie czuje dzis fatalnie,slaba jestem i do tego mi niedobrze i jeszcze ta pogoda,dzis paskudna,a ja na zakupy musze isc,a mi sie tak nie chce
Ach Kochana, szkoda gadac. U mnie to pochmurno, ciemno i do tego deszcz pada Normalnie aż wstałam później bo tak ciemno w domu było No teraz troszkę się rozjaśnia ale dalej deszcz siąpi a ja musze do banku i opłaty porobic.. eh
WitajWitajcie drogie Panie :-)
Postanowiłam do was dołączyć, a nawet ba! przeczytać wszystkie 1073 jak dotąd strony Choć nie wiem ile mi to zajmie
A jak na razie, dołączam do was Staraczki drogie.
Mam na imię Kaśka, lat 29, mieszkam sobie w stolycy. Pracuję i na tzw "lajciku" od stycznie staram się z moim mężczyzną (lat 24) o dzidzię A raczej o dwie ^^
Dlaczego dwie od razu? I jak to zrobię? U mnie w rodzinie często zdarzały się ciąże bliźniacze. Choć większość z nich niestety kończyła się tragicznie, kilka się udało "śpiewająco". Cała moja rodzina - a raczej kobiety z niej - zwane przez wszystkich czarownicami, mnie jako kolejną wytypowały do matki bliźniąt.
Co więcej, mężczyzna mój "zażyczył" sobie córkę i synka w jednym rzucie ;-)
Trochę już przeszłam fasolkowych problemów, bo jestem po ciąży pozamacicznej (w 2002r), ale mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej, bo i ojciec dzieciątek z prawdziwego zdarzenia mi się trafił.;-)
Tak więc, dopisuję się do was :-) i pozdrawiam wszystkie Staraczki, życząc magicznych dwóch kreseczek
ja też jestem Kaśka z Wawy:-)
trzymaj sięno na usg nie bilo serduszko...poza tym nic mi jeszcze nie dolegalo...ani plamien ani bolu... stalo sie to kilka dni temu wiec pewnie za jakis tydzien bym zaczela plamic czy cos... szlag by to trafil - jestem taka zla i tak mi przykro. Rok czasu walki i dooopa...
kochana probuje wstawic 3 sygnature i niby wszystko ok, wklejam link, biore podglad i wszystko pieknie ladnie.... przechodze do forum i nie mam jej :-( wracam znow do sugnatur i ta trzecia zniknela... wiesz co jest nie tak??
kochana jak zrobisz podglad i bedzie wszystko ok to musisz zatwierdzic ta sygnature bo sam podglad nie wystarczy
sandrahaha
kochana jak zrobisz podglad i bedzie wszystko ok to musisz zatwierdzic ta sygnature bo sam podglad nie wystarczy
zatwierdzilam... ale i tak sama pozniej znika :--(
sandrahaha
zatwierdzilam... ale i tak sama pozniej znika :--(
juz zrobilam :-):-):-) za duze przerwy pomiedzy byly :-):-):-) ale dziekuje za pomoc i mam nadzieje ze nie jestes zla ze sobie ukradlam od ciebie suwaczek...
reklama
Podziel się: