reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam, witam ...
Agniesiak85 trzymaj kciuki oby mi się udało zafasolkować na wakacjach;-)
a ja życzę Ci udanych zakupków. Nic tak nie porawia humorku jak wypad na centrum handlowe :))

Hope... Mnie tu absolutnie o bojowośc nie chodziło - tylko o nie opowiadanie bajek tudzież przypadków które zdarazją się 1 na milion - co oznacza że nie są prawdziwym zagrożeniem. Wiele dziewczyn przechodzi teraz swoją pierwszą ciąże i to jest tylko przyczyną do niepotrzebnego niepokoju.

Wierz mi i tak się wszystkie nasłuchamy po zajściu w ciąże od babć coić i innych uprzejmych jakie to męki nasz czekają!:-)

I nie chodzi też o to żeby to było słodziutko i milusio. Każda Rada jest bardzo cenna - ale rada nie straszenie...

A usg tv to usg dopochwowe (transvaginalne) jest całkowicie bezpiecznym badaniem. Nie powinno tylko trwać za długo.

Tylko tyle... Hope przepraszam jeżeli poczułaś się zaatakowana.:sorry2:

WITAM:-)
Moja sunia wczoraj urodziła 12 szczeniaczków:-Dsa takie słodziaczkowe i wszystkie sa do niej podobne tylko z 3 z nich sa białe tak z gdzie niegdzie machnięciem ciemniejszego bo mojej suni tacie:-)aż mi łezka poleciała bo moja sunia jest mamusia:zawstydzona/y:ach jakie to piękne patrzeć jak one niućkaja mleczko maleństwa takie słodziutkie:-Dja do M mówie no juz jedna twoja kobitka urodziła a teraz czas na mnie:-D

Dziewczyny normalnie szok :szok:

Owulację miałam w sobotę, a dziś mam tak spóchniętą macicę, że ją trochę widać przez skórę :tak: Generalnie albo fasolki, albo mam niezłą autoprojekcję i ciągnie mnie podbrzusze :tak::tak:no po prostu szooook

Witajcie dziewczyny:-).
Salli witaj. Życze szybkiego zafasolkowania:tak:.
Gosiu tule mocno, bardzo mi przykro:-(. Trzymaj się.

U mnie w nocy była straszna burza:szok:. Nawet spać nie szło. Koszmar jakiś:no:. A teraz wyszło słoneczko:tak::-D.

reklama
Do góry