reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dobrze to wspieramy sie, mowmy sobie same dobre rzeczy, a jesli mamy na koncu jezyka jakas rade (z czystej zyczliwosci) to zatrzymajmy ja dla siebie :baffled:

Nie mialam na celu nikogo straszyc tylko poradzic, ze jesli nie ma wyraznej potrzeby (np. podejrzenie utraty ciazy) lepiej poczekac te 2 tyg i wszystko sie wyjasni na podstawie usg przez powloki brzuszne.

Ale widze kolezanki dzis bojowe :-):tak:
A tak przy kazji usg tv to nazwa usg dopochwowego,czy obu rodzajow?
Ja nie bojowa, z natury łagodna jestem:tak::-D
Hihi:-)
Ja Ci niestety nie pomogę bo się nie znam ale na pewno któraś babeczka będzie wiedziec:tak::-)

reklama
Na początku WIELKIE GRATULACJE dla zafasolkowanych :-). Super !! Cieszę się razem z Wami i życzę teraz dużo zdrówka i odpoczynku :-)

Witam Salli i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :tak:

Gosiu - bardzo mi przykro, ale tak jak dziewczyny już pisały trzymaj się cieplutko. Czas pomału goi rany. Mam nadzieję, że już niedługo znowu rozpoczniesz starania. Moja kumpela była w 4 miesiącu jak straciła swoje maleństwo. Był to dla niej okropnie trudny czas bo też długo się starali z mężem. Teraz jest już w szóstym miesiącu kolejnej ciąży i właśnie oglądałyśmy dzisiaj zdjęcia z usg4D - niesamowite przeżycie. Życzę Ci abyś Ty również niedługo mogła się tak cieszyć oglądając swoje maleństwo :))

A ja dziewczynki właśnie dzisiaj dostałam @, więc niestety Wasze przewidywania w łeb wzięły ;) Ale cieszę się bo jeszcze kilka dni i znowu będę mogła rozpocząć staranka :-) W tym miesiącu będziemy starali się wypoczywając nad morzem :-) Może zmiana klimatu, szum fal i zachody słońca (o ile pogoda dopisze) trochę dopomogą.... hihi...

Spokojnej nocki. Pozdrawiam :-)

ja chciałam się tylko wypowiedzieć a propos USG.
We wczesnej ciąży się je robi bo przez powłoki brzuszne niewiele widać - szczególnie np u osób z nadwagą. ja poroniłam i wiem że wcale nie jest to wina USG ginekologicznego - przecież ono jest jakm "sex" - tym sposobem mozna myslec ze kazdy seks w ciazy moze spowodowac poronienie. nie popadajmy w paranoje - dziewczyny gdyby nie mozna bylo robic tego USG ze wzgledu na ryzyko poronienia to nikt by go nie robil...

Buziaczki!

ja chciałam się tylko wypowiedzieć a propos USG.
We wczesnej ciąży się je robi bo przez powłoki brzuszne niewiele widać - szczególnie np u osób z nadwagą. ja poroniłam i wiem że wcale nie jest to wina USG ginekologicznego - przecież ono jest jakm "sex" - tym sposobem mozna myslec ze kazdy seks w ciazy moze spowodowac poronienie. nie popadajmy w paranoje - dziewczyny gdyby nie mozna bylo robic tego USG ze wzgledu na ryzyko poronienia to nikt by go nie robil...

Buziaczki!
zgadzam sie z toba przyszla mamusiu,bo gdyby usg bylo takie szkodliwe to by go nie robili i co ma byc to i tak bedzie,fajny masz suwaczek:) super;)

ja sie czuje dzis fatalnie,slaba jestem i do tego mi niedobrze:no: i jeszcze ta pogoda,dzis paskudna,a ja na zakupy musze isc:sorry2:,a mi sie tak nie chce

reklama
Do góry