reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no na usg nie bilo serduszko...poza tym nic mi jeszcze nie dolegalo...ani plamien ani bolu... stalo sie to kilka dni temu wiec pewnie za jakis tydzien bym zaczela plamic czy cos... szlag by to trafil - jestem taka zla i tak mi przykro. Rok czasu walki i dooopa...

reklama
no na usg nie bilo serduszko...poza tym nic mi jeszcze nie dolegalo...ani plamien ani bolu... stalo sie to kilka dni temu wiec pewnie za jakis tydzien bym zaczela plamic czy cos... szlag by to trafil - jestem taka zla i tak mi przykro. Rok czasu walki i dooopa...

Kochana wiem, że to tylko słowa, ale musisz być silna...

Jestem Kochane!!

Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(

Ja pierwsze usg tez mialam przez brzuch i oczywiscie lekarz nic nie zobaczyl.Dopiero w 7 tyg. ciazy takie usg cos pokazalo.
A dowcipne niesie zawsze ze soba ryzyko utraty ciazy. Lepiej cierpliwie poczekaj.

Gosia- przykro mi... Przeszłam to samo w kawietniu, tyle radości, nadzei i w jednej chwili ktoś mi to odebrał. Byłam wściekła i na zmianę zrozpaczona. w szpitalu nie obeszli sie ze mną za delikatnie:no: W momencie krwawienia 3 lekarzy robiło mi usg... koszmar. Trzymaj się kochana, za kilka tygodni będzie lepiej.

Ja w dalszym ciągu nie czuję się dobrze, w nocy miałam silne bóle jak na @, jednak do tej pory cisza, brzuch mnie pobolewa nadal, mogłaby już przyjść i już, chociaż przestałabym się łudzić...

Kejt82 gratuluje fasolki :-)​

Witam Salli :-) Zycze szybkiego zafasolkowania razy 2 oczywiście :-)

Gosiu bardzo mi przykro :-( trzymaj się cieplutko.

Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(
zobaczysz za 2 tygodnie zabije serduszko i bedziesz w 7-mym niebie..
I z USG wynika że fasolek jest owocem (warzywkiem ;P) nocy poślubnej! :):cool2:
szcesliwy traf:)
No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(
tule tule bardzo mocno.. jestes silna.. pozbierasz sie jakos.. przytulam

reklama
Ja właśnie wróciłam z USG :) Mam pięknęgo fasolka (sztuk - 1) z pieknym serduszkiem.

Ale mi fajnie...:)
No pewnie że Ci fajnie :tak:

Salli - witaj i życzę strzału w 10:-D A w sumie to we dwie naraz :-)

No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:-:)-:)-(
Kur... mać. Przytulam Kochana. Trzymaj się dzielnie.

Do góry