reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A u nas dzisiaj kolęda:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Pewno znowu ominie, jak w zeszłym roku:-D:-D:-D:-D
A i tak mogę go przyjęć za Bóg zapłać, kasy nie mam, jestem na chorobowym i M jeździ do miasta na zakupy:rofl2:

reklama
Witajcie
My po malym spacerku!:-)
Kroptusiu straszny ten sen ale pomysl ze tak byc nie musi!Trzymam kciuki zeby bylo tylko dobrze!:-)
Kinga85 jak testowanie??????:confused:
Ninonka jak zakup?;-):-)
ja w poniedzialek dopiero zapisuje sie na wizyte u gina!:-)

Witajcie
My po malym spacerku!:-)
Kroptusiu straszny ten sen ale pomysl ze tak byc nie musi!Trzymam kciuki zeby bylo tylko dobrze!:-)
Kinga85 jak testowanie??????:confused:
Ninonka jak zakup?;-):-)
ja w poniedzialek dopiero zapisuje sie na wizyte u gina!:-)

Ja też po spacerku - z pieskiem, dzisiaj M też w pracy:dry:
Oj zakupy, chciała bym tak wpaść na godzinke, dwie do jakiegoś centrum handlowego.....
A ja w poniedziałek wizyta u gin, już nie mogę się doczekać:confused: Można zarejestrować się praktycznie z dnia na dzień, przyjmuje tylko prywatnie, ma ponoć najnowszy sprzęt (USG trójwymiarowe czy coś w tym stylu) i podobno potrafi nawiązać kontakt z pacjentką bez żadnej służbowej oschłości...

nunia27- dziekuje kochana za komplemencik:-)
marzenixx- ja jednak czuje ze fasolka... a kiedy testujesz kochaniE??:-D

ide robic spagetii a pozniej do brata w odwiedzinki :-D

Witajcie w Nowym Roku!!!!!!!!
Zycze Wam duuużo zdrówja, radości i spełnienia wszelkich marzen...i szczególnie pięknych II dla starajacych sie i szczęśliwych rozwiązan tym, co już zafasolkowały!!!

Juz się pogubilam, próbuje odnaleźć stare znajome i trochę Was jest tu, trochę Was na innym wątku...jakiś balagan nam sie wkradl z tym 2009 rokiem:wściekła/y::no::wściekła/y:
I teraz nie wiem gdzie mam pisac, katarzynke, lilu, kingus spotkalam na wątku "starania sie-wątpliwości"- może da si e nas jakos w jednym miejscu zorganizowac?

A tak wogole to u mnie klapaaaaa, w wigilie rano mialam testowac ale zjadl mnie strach i zatestowalam wieczorem-byly II...nastepnego dnia juz tylko jedna...potem plamienie i po 4 dniach pojawila sie @...chyba znowu to smo co we wresniu-ciaza chemiczna.
Teraz jestem w kaju, robie badania, wyniki odbieram w e wtorek i potem do ginekologa...w styczniu staranka odpadaja, bo maz juz w UK:rofl2:

A co u Was??? Niestety nie bede w stanie nadrobic takich zal;eglosci jakie mam z czytaniem...wiec mam nadzieje orientowac sie na biezaco.
Buziaki dla Was wszystkich!!!
Tikanisku-w poniedzialek usg, tak?

widziałam, dziewczyny uciekają, na inny watek, bo tu tak nagle dużo urosło, małe porządki noworoczne chyba były, ja dwa dni nie pisałam a jak weszłam na forum to przeżyłam mały szok.
Listę nie wiadomo jak prowadzić, niby coś tam uzupełniłam ale przy takim bałaganie trudno być na bieżąco:rofl2:

Ja wizyta u gin w poniedziałek, inny lekarz, zobaczymy co powie, mam nadzieje, że zarówno u ciebie jak i u mnie sprawa wyjaśni się w styczniu:blink:

Niunia27-trzymam kicuki za nowego ginka i oby ten miesiac byl owocny!!!!!

Mam pytanie do starych znajomych "twarzy"-co wy na przejscie na drugi watek, gdzie ze starej ekipy jest nas wiecej, tzn na "starania sie-watpliwosci?" zapraszam!!!!

hej:) ja do południa zabiegana... niedawno obiad mielismy i teraz synek zasnął wiec lece do apteki po test i może dziś zrobię:blink: @ nadal nie mam... to moj 29 dzien cyklu
romka a jak u ciebie??

pozdrawiam !

reklama
Niunia27-trzymam kicuki za nowego ginka i oby ten miesiac byl owocny!!!!!

Mam pytanie do starych znajomych "twarzy"-co wy na przejscie na drugi watek, gdzie ze starej ekipy jest nas wiecej, tzn na "starania sie-watpliwosci?" zapraszam!!!!

Co do tego, ze się staram, to na pewno - ale, czy mam jakieś wątpliwości co do ciąży, posiadania dziecka to nie wiem, mam nadzieje, ze wszystko się wyjaśni u lekarza i będę mogła pisać na uporządkowanym wątku mamuś....:confused:

Za duży bałagan sie zrobił jak dla mnie.:-(

Szkoda bo fajnie było tu ze wszystkimi:-(

Do góry