reklama
Aga6696
Zaciekawiona BB
Mam pytanko, czy korzystała któraś z Was z kalendarza dni płodnych w internecie?? A jeżeli tak, czy którejś może dzięki temu się udało?? Pytam bo wyliczyłam sobie dni płodne i tak się zastanawiam - może w tym, mc nam się wkońcu uda...
Aga6696
Zaciekawiona BB
I jeszcze jedno pytanko - od października biorę duphaston, a od grudnia też CLO, czy wiecie jak te tabletki działają w połączeniu z solarium?? Po ostatniej wizycie zasłabłam i od tamtej pory unikam...
Aga6696
Zaciekawiona BB
Marlena 85 nigdy z czegoś takiego jak testy owulacyjne nie korzystałam, czy możesz napisać czy pokazują tylko dzień owulki, czy może wskazują już np. dwa dni przed?
Marlenko badania były na prolaktynę, przysadkę mózgową i wyszły ponad normę, a ponadto mam cykle bezowulacyjne, w czwartek idę na monitoring i z wszystkimi wynikami, czekam jeszcze na jedne,które jadą z innego miasta, zobaczymy co mi powie.Masz rację kochana same oczekiwania, zwariuje do tego czwartku a Ty ryba idź i pisz jak u Ciebie wyniki, będzie dobrze, nie martw się
Beti cos mi net ostatnio szwankuje, jakies problemy w telekomunikacji i dlatego nie mialam jak zagladac :/
Kurcze, duzo ponad norme te wyniki? te badania to jakies wazne? napisz bo kurcze tak nieprecyzyjnie napisalas i sie niepokoje.. mam nadzieje ze nastepne beda w normie i w ogole wszystko bedzie dobrze..no i testowanko sie powiedzie..
Ja narazie mialam robione czesc badan, po nowym roku (czyli w sumie juz) mam sie zglosic na kolejne, no i na wyniki przeciwciał antykardiolipinowych musze dlugo czekac :/ aa i jeszcze na ta nieszczesna @, kurde same oczekiwania..
buzia:-)
Ja sie dzis obudzilam o 6 rano z dolem i zaplakana mialam okropny sen ze juz nie mam fasolki :-(, wzielam profilaktycznie zmierzylam temke i 36,6 :-( do tego piersi przestaly bolec i brzuch martwie sie a gin dopiero 21 choc nie wiem czy ta wizyta jeszcze bedzie konieczna. Od rana chodze i poplakuje kurcze dol dol i dol...nie mam sil juz na bete i kolejne stresy zreszta ide do pracy to rano na badania nie mam jak a moje laboratorium do 10. Przyszlam tak sie do Was wygadac nie wiem co myslec i mi zle
Kroptusia podobno jak sie śni jakaś sytuacja, to na jawie będzie całkiem odwrotnie, nie martw się kochana, napewno jest wszystko ok doła zakop i uśmiechnij się:-) to pewnie tylko hormony ryba a fasolinka zdrowo rośnie w woim brzusiu
reklama
Haszitka
może kiedyś...
No tak niuna niby moge poszukac, a jak cos spytam sie lekarza..nie grozi mi predkie staranko :-( pf pf pf moze to wypluje, ale moze narazie bede brala tak jak biore.. a jak sweterek? jakiego koloru bedzie?
wełna ma w przewadze kolor czarny ale jest w niej domieszka ciemnej oliwki.
Ale bardzo się denerwuje piesek jak go próbuje przytrzymać i sprawdzić zy szerokość dobra. W zeszłym roku nic nie miał bo stary był już za mały hihihihihihihihihihi
Podziel się: