reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie pomocy!!! Waga 11-miesięcznego dziecka

po przeczytaniu menu małej też tak uważam. 😍
także tylko się cieszyć że dziecko je swoje porcyjki a reszta się unormuje.
mój 13 latek wygląda już jak pająk taki chudy a córka 10 lat właśnie idzie w jego ślady 😆 Zdrówka
i napiszę że karmiłam piersią do roczku a potem do 2 latek mm I trochę innych mlek dodatkowo ..teraz przy najmłodszym który ma 21miesiecy też niedługo zacznę schodzić całkowicie z mm ..pije kozie ale i krowie pół szklanki dziennie także jak dla mnie schodzić nie musisz teraz kiedy widzisz że dziecku nic innego nie podchodzi , szczególnie że nie ma jeszcze nawet roczku ale to każdy robi jak uważa właśnie w stosunku do własnego dziecka:)
No wlasnie ja nie chce jej dawac nic na sile,zeby mi sie nie zrazila. Wole zaczekac jak sama bedzie gotowa, a mleczko jest wazne i niech je jak najdluzej. Poki co krowie mleko jest dla niej bee- pluje strasznie nim i zaprzestalam probowac,nie jej czas jeszcze :) W pazdzierniku mamy kontrole z obiema, zobaczymy co tym razem nam powie 🙈 jedna za mala ma wage,druga za duza ehhh nie idzie dogodzic tej babie 🙈

reklama
Do góry