reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

dzięki za odpowiedzi...
dostał dzidź musik... co prawda nie za dużo, wzięłam ze dwie łyżki na początek, z czego jakaś część trafiła na śliniak a nie do żołądka, ale nie chcę przesadzić z ilością... najwyżej jutro dam trochę więcej jak nie będzie efektu...
ogólnie po pierwszych dwóch małych porcjach zdziwienia zasmakowało łobuzowi mojemu - mógłby zacząć ten soczek też pić:)
a oto umorusany łobuz:)
DSC03358.jpg
oj wygodnie to będzie dopiero jak na krzesełko się przesiądzie:)

Załączniki

• DSC03358.jpg
    DSC03358.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Cześć dziewczyny

Jakoś dawno mam wrażenie mnie nie było a teraz moment idealne - Gosia wyprawiona z babcią na spacer a maz sprzata auto:)

ema - niestety nie poradzę nic Ci bo nie chcę pisać frazesów - Gosia mi je wszystko, daje nowe rzeczy dzień po dniu i żadnych problemów nie mam więc obce są mi te tematy. Co do śliwek to Gosia tez jadła ten deserek z suszonych sliwek i pije soczek sliwkowy ale nie ma po nim zadnej róznicy w trawieniu wiec nie wiem czy zawsze działa.
Jedno jest pewne - to na pewno minie.

Widziałam, że Olusia już urodziła swoje dwa cudeńka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

Za mną nieweseoły tydzień, mdłości dzień w dzień. Coś czego przy Gosi nie doswiadczyłam ani razu teraz mnie nęka i jest to d r a m a t. Szczegolnie jak nie mozna sie polozyc na caly dzien tylko trzeba zajmowac Gosiulkiem lekko absorubjacym :) Na szczescie dzis wstalam i spokoj wiec moze to tylko kilka dni :) Gdyby nie to to czasem w ogole zapominam ze jestem w ciaży :)

Dziewczyny - chodzicie juz z maluchami na basen? Ja po swietach chce zaczac z Gosia tak regularnie bo na razie bylismy tylko raz w górach. Macie jakies rady/doswiadczenie w temacie?

Majka Eleni jest aktywna na naszej grupie na fb.

Esiek ja ide z Sonia na pierwsze zajecia na basenie 9maja
Mam nadzieje ze malej sie spodoba:) A u ciebie moze chlopaknsie szykuje bo objawy inne niz przy Gosi:)

A u nas niestety kaszel sie nasila i jutro idziemy do lekarza.

Ostatnia edycja:
Esie wspolczuje ale słyszałam że druga ciąża przeważnie jest gorsza od pierwszej. Ale dazz rade mamuśka ;)
Ja jeszcze nie byłam z małym na basenie ale wybieram się jak już zrobi się ciepło na stałe. Tylko zastanawiam się jak dam rade sama tzn jak się wysusze???? Wątpie żeby mały w tym czasie grzecznie czekał w foteliku :/ więc pasowało by chodzić z kimś.

Esiek my się chętnie wybierzemy tylko po chrzcinach bo przed to ja mam gości przyjezdnych i urwanie głowy będzie.przykro że ci te mdłości dokuczają jednak kazda ciąża inna.

Bziumelka zdrówka dla Soni.

Esiek ja w tej ciazy tez czuje sie zupelnie inaczej niz z Hanka. Mdlosci mialam do 12 tyg ciazy usmazenie miesa graniczylo z cudem. Wrazliwosc na zapachy zostala mi nadal . Jak jakis zapach nie pasuje to najzwyczajniej slabo mi sie robi. Upierdliwe to bardzo. Jeden dzien mialam taki ze wymiotowalam jak kot. Z Hania tylko bole brzucha nic wiecej mi nie bylo.

Madzia czy ja mogłam Cię dzis widziec w Sterze w Mierzynie?! Jakaś Pani bardzo Ciebie przypominała, ale zorientowałam się po czasie, bo mnie blond włosy zmyliły? Czy to tylko ktoś podobny?

My też wybieramy się na basen, ale jak zrobi się juz naprawdę ciepło czyli raczej maj.

Esiek współczuję mdłości, może rzeczywiście chłopak się szykuje skoro jest zupełnie inaczej niż z Gosią? Choć wiadomo ciąża nie trzyma się żadnych reguł

Esiek już nie jestem bląd żyletą, poprawiłam to badziewie które miałam na głowie ale nadal bląd tylko jakoś teraz to już wyglada :-D.

Lenka byłam wczoraj w sterze tak jakoś 16-17 chciałam w symyku zobaczyć rajstopki do chrztu dla Marcysia ale nic kompletnie ciekawego nie było. Szkoda że się nie widzieliśmy.

reklama
Madzia i właśnie mignęłaś mi koło Smyka, ale kompletnie zmyliłaś mnie tym blondem ;-) teraz juz wiem, że jak coś to mam się spodziewać blondyny :D

Do góry