reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Liliunia, Martynka, Ula gratuluje:tak:
wiecie co, strasznie sie ciesze ze donosilysmy nasze malenstwa.ja sie tak strasznie balam ze ktoras urodzi np w 7 miesiacu i beda problemy a tu nasze dzieciaczki takie dzielne sa i wszystkie do 9 dotrwaly:-):-):-)

reklama
Gratuluje udanych wizyt :tak:
Ja tez sie ciesze, ze nia ma u nas jakis wczesnych wczesniaków, ale teraz juz by mogło szybciej u nas isc, a tu cos czuje ze bedzie nas troche przeterminowanych... :dry:

A na listopadówkach wczoraj sie juz druga rozpakowała, naprawde nas przegonia niedługo :-D he he he

Ulu super ale zycze abys sie rozpakowala szybko ;-)

Asiu nasze dzieciaczki chyba nie wiedza ze sa w 9 bo jakos im sie nie spieszy heheh :-)

ja jak dotrzymam to mam za tydzien w czwartek wizyte ale wolalabym jej nie doczekac :-)

Ula, to super wieści :tak: kazda wizyta powinna taka byc.
blond_20, dobrze ze nie ma "wczesnych problemów", oby tylko nie było innych problemów.

Macie rację...na początku trzeba było chuchac i dmuchac na te nasze dzieciatka zeby nie wyskoczyły za wcześnie, teraz im sie za bardzo spodobało i nie chcą wyjść.

reklama
Ula - gratuluję !!

strasznie sie ciesze ze donosilysmy nasze malenstwa.ja sie tak strasznie balam ze ktoras urodzi np w 7 miesiacu i beda problemy a tu nasze dzieciaczki takie dzielne sa i wszystkie do 9 dotrwaly:-):-):-)
hehehe.. Asia !! żebyśmy wkrótce, w 10 miesiącu nie przeklinały naszych Maluszków, że takie uparciuchy i nie chcą się ruszyć... a może one się zgadały ???? że zrobią na złość mamusiom i po terminie się urodzą????

Do góry