reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Liliunia, Martynka, Ula gratuluje:tak:
wiecie co, strasznie sie ciesze ze donosilysmy nasze malenstwa.ja sie tak strasznie balam ze ktoras urodzi np w 7 miesiacu i beda problemy a tu nasze dzieciaczki takie dzielne sa i wszystkie do 9 dotrwaly:-):-):-)

reklama
Gratuluje udanych wizyt :tak:
Ja tez sie ciesze, ze nia ma u nas jakis wczesnych wczesniaków, ale teraz juz by mogło szybciej u nas isc, a tu cos czuje ze bedzie nas troche przeterminowanych... :dry:

A na listopadówkach wczoraj sie juz druga rozpakowała, naprawde nas przegonia niedługo :-D he he he

Ulu super ale zycze abys sie rozpakowala szybko ;-)

Asiu nasze dzieciaczki chyba nie wiedza ze sa w 9 bo jakos im sie nie spieszy heheh :-)

ja jak dotrzymam to mam za tydzien w czwartek wizyte ale wolalabym jej nie doczekac :-)

Ula, to super wieści :tak: kazda wizyta powinna taka byc.
blond_20, dobrze ze nie ma "wczesnych problemów", oby tylko nie było innych problemów.

Macie rację...na początku trzeba było chuchac i dmuchac na te nasze dzieciatka zeby nie wyskoczyły za wcześnie, teraz im sie za bardzo spodobało i nie chcą wyjść.

reklama
Ula - gratuluję !!

strasznie sie ciesze ze donosilysmy nasze malenstwa.ja sie tak strasznie balam ze ktoras urodzi np w 7 miesiacu i beda problemy a tu nasze dzieciaczki takie dzielne sa i wszystkie do 9 dotrwaly:-):-):-)
hehehe.. Asia !! żebyśmy wkrótce, w 10 miesiącu nie przeklinały naszych Maluszków, że takie uparciuchy i nie chcą się ruszyć... a może one się zgadały ???? że zrobią na złość mamusiom i po terminie się urodzą????

Do góry