reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

u nas na szczescie problemy z kupą się skonczyły- uffffffff

a młody po bilansie, wszystko w porządku, wzrost 92, waga niby 14.

reklama
U nas po bilansie: dawać tran,
troszkę podkurcza prawą nóżkę więc przyjść do kontroli jak już nawet w nocy nie będzie nosił pampersa. W sumie to M zauważył , ale narazie mamy się tym nie martwić i koło stycznia się pokazać.
waga 13kg, 90 cm :-)

Kaka Jak na razie to Kacper jest najniższy z chłopców. Wczoraj jak był chłopiec w dokładnie w jego wieku to był o jakieś 5 cm wyższy od niego. Ale mój nadrabia charakterem :-D No i wymiary urodzeniowe też mają tu dużo do powiedzenia. A Haneczka to w końcu kobietka więc nie koniecznie musi być bardzo wysoka. Ja w kasie w podstawówce byłam jedną z najniższych i zaczęłam rosnąć dopiero w liceum a teraz kawał ze mnie baby.Przerosłam wszystkie dziewczyny z podstawówki. Mam 174 a zawsze marzyłam żeby nie przekroczyć granicy 160 :-(;-):-D

reklama
Marma, Patrycja Gratki udanych wizyt.

U mnie dzieci z wzrostem jako tako ale za to mimo wiecznego jedzenia jakieś takie chude:sorry::sorry:
No ale zobaczymy jutro co na bilansie wyjdzie:tak:

Do góry