reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Natusiu tak jak pisała Czarna.Dziewczyny jak mamy porobione wszystkie szczepionki i bilanse, to kolejny kiedy wypada??
W wieku 2 lat? Już nie pamiętam na kiedy zapraszała nas lekarka![]()
A lekarka czy pielęgniarka przy wizycie nie wpisuje z tyłu książeczki kiedy wizyta następna?
U nas tak jest.
no pięknie oby tak dalej bo zębiska to najgorsze choleryMaciek zaliczył dentystę w czwartek. Ząbki piękne, bez śladu próchnicy. Za odwagę dostał plastikową krowę. Mamy się zgłosić jak mu wyjdą wszystkie piątki na fluorowanie.
Dziewczyny, ja właśnie wracam z izby przyjęć od lekarza. Wczoraj wieczorem zaczęłam plamić. Miałam robione usg i wyszło, że pęcherzyk ciążowy jest ale nie widać zarodka. Muszę za 7 dni znów zrobić, jeśli zarodka nie będzie, jest to tzw. puste jajo, czyli ciąży nie ma. W takim przypadku moge tez w ciągu tego tyg zacząć krwawic, czyli poronić. Umówiłam sie do lekarza na czwartek. Nie jest fajnie, ale cóż tak czasami bywa.
Trina leż leż i jeszcze raz leż!!!!!!!!!!!!! Ja tak miałam z Laurą!!!!!!!!!!! nic nie było widać i też miałam się przygotować na .... a tu po 2 tyg serducho jak dzwon!!!! nie myśl o najgorszym, a dostałaś Luteine albo coś innego?????????
reklama