reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
A ja dzisiaj zabrałam karty dzieci z przychodni. trzymam je juz na wyjazd. I zarejestrowałam się do gina na cytologię :tak: Kolejna wizyta u stomatologa 7. grudnia. Uwielbiam, ale nie pisze więcej, bo się rozpłynę... :laugh2:

Ja po wizycie.
Nie opierniczył za wagę tym razem (na szczęście).
Dzidziuś rośnie wzorowo, cytologia bdb.
22-go grudnia mam połówkowe i będziemy podglądać co tam między nóżkami.
A dziś widziałam jak serduszko puka i jak ruszał buźką!

Niech już będzie ten kwiecień :-)

Gosia widać 7 to dzień stomatologa razem będziemy cierpieć:rofl2::rofl2::rofl2:

Natusia widać że nasze paździoszki w większości w podobnej wadze;-)
Mój dentysta jest bardzo ... delikatny :cool2::cool2::cool2::-p:-p:-p A jaką ma gadkę w trakcie leczenie. Poeta :laugh2::laugh2::laugh2:
Ja po wizycie.

Cudnie!!! Cieszę sie razem z Tobą!!!!!!!!!

Ja po wizycie.

ehhhh co za służbista każe czekać tyleeee czasu:crazy::crazy::-D:-D:-D ale dobrze ze z Ktosiem wsio ok

reklama
Do góry