reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

No u mnie były w tesco pampers 2 duze paczki za 85zł, a akurat kasy nie miałam, a potem jak pojechalam były juz po 99zł, wiec sie nie opłacało :-(

No i kupiłam wczoraj w lidlu jakies Softino, 6,50zł za 14 sztuk zapłaciłam. No i w dzien dają rade, na noc jeszcze nie zakładałam. I w lidlu sa jeszcze takie w duzych paczkach, chyba te Toutores jak Czarna mówi.

Ostatnia edycja:
reklama
No i już po lekarzu..... kaszle, ale oskrzela w porządku... gardło brzydkie... kolejne syropy dostał, Stodal i jakiś na "F". miałam przyjść na 13, przyjeli mnie o 14:20... Szymek śpący był okropnie..nie mógł wcześniej wiele spać przez ten kaszel...więc ciężko było zabawiać go żeby nie wrzeszczał. Spryciarz zaskoczył mnie, bo w pozcekalni pokazywał paluszkiem na różne rzeczy, m.in. na misia, zajączka, rybkę i "starą naklejkę" - wielokrotnie. W końcu zapytałam go "gdzie jest misiu" i ładnie pokazał, gdzie "stara naklejka" i też pokazał. A ja w szoku byłam, że tak szybko zapamiętał.
Jak wróciliśmy to zupki nie chciał, ale wypił wodę z cytryną i miodem w krzesełku, przysypiając przy tym..zmęczony był strasznie....teraz śpi w łóżeczku...A ja zła na ośrodek ...

Ania dobrze ze tylko gardlo ale tyle czekac ze zmeczonym dzieckiem to masakra.wspolczuje i zdrowka zycze
My jeszcze na szczepieniu nie bylismy tym roczowym bo on co chwile chory i musimy odczekac
Martynka teraz od srody znowu bedzie na Pampersy promocja 2 paczki po 70 szt za 85 zl

Asia - to dobra promocja!! ale gdzie??? w Carrefourze???? Nie przejmuj się...my na tym rocznym też jeszcze nie byliśmy....

Oki, dzięki!! my mamy 3 mini tesco, zobacze, może będą...a jak nie to w pt w drodze do teściów może się uda... bo inaczej zbankrutujemy na pieluchach :cool:

reklama
No i my dzisiaj po szczepieniu:
Bilans: Waga 12,3 kg (klops):szok:, 81 cm, ciemiączko zarosniete, zebów 16 :tak:

No i odparzenie na dupce niby grzybiczne wiec dostalismy masc triderm i Rivanol. Uzywała ktoras?? Ten triderm to chyba na sterydach??

A w ogole w poczekalni był chłopiec rok i 5 miesiecy i tak pieknie mowil ze mi szczena opadła, prawie ze pełnymi zdaniami, daje Rafałowi zabawke i mowi "prosze". Mama sie go cos pyta, on odpowiada... A pyrtek wzrostu Rafała, normalnie :szok::szok::szok:

Ja musze tez dorwac te Pampersy, bo stwierdziłam ze juz nie eksperymentuje z innymi chyba i przerzucam sie spowrotem na huggiesy premium albo pampersy z promocji :-)

Do góry