reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

No a my po lekarzu. Niestety szczepienie odwołane bo mały nadal troche zakatarzony i jeszcze mu spływa wydzielina. Dostaliśmy Mucosolvan i zamiast cebionu Juvit. Jeśli chodzi o wit D to mam podawać co drugi dzień kapsułke. Powiedziała że skóra Maksia wygląda o wiele lepiej, ale dal nam skierowanie do arelgologa. Oprócz tego, jako że juz chodzi to mamy skierowwanie do ortopedy na sprawdzenie. Ale powiedziała ze bardzo ładnie chodzi:tak: Maksio wazy 11,800 wzrost 78cm. Zebów 11:tak: Tak wyglada nasz bilans:tak:
Gratuluję udanej wizyty!!!!!!!!!!!!

reklama
hEJKA - I my po lekarzu,,,Młody chory..nie wiadomo co...infekcja wirusowa, wygląda jak początek grypy... ale nie wiem skąd grypa?? gdzie mógł się zarazić?? córka koleżanki w pracy ma grypę, ale mogła ona przywlec wirusa, a ja od niej do domu?? raczej wątpliwe...
W każdym razie siedzimy w domu, Szymek śpi, w nocy miał 39,4, troszkę kaszle, choć mało...

Maksiowa ale duzy chlopak!!!
Ania hmmm a moze wlasnie przywloklas.ostatnio sluchalam wywiadu z jakims lekarzem na zetce ze nawet jak pojdziesz do jakiegos pomieszczenia w ktorym byla chora osaoba to przez 24 h moga byc tam wirusy

MALENA to co zaczelas stosowac Tetry ?

Tetrówką owijam boczki, żeby pielucha nie drażniła boczków.
Ale jak pójdzie kupa to tetra kupciowata.:-)

Gosiu ja też wolę pod bieżącą wodą umyć - pupcia nie śmierdzi a higiena zachowana.
Chusteczki są dobre w podróży lub na spacerze jeśli zajdzie konieczność.

Ja trochę nie mam siły jej pod prysznic targać, tym bardziej, że u nas raczej zimno w łazience.:-(
Co do mąki to się nie sprawdziła.
Ale to nie jest odparzenie, tylko alergia i to w miejscu, gdzie skóra jest zawsze czysta i sucha.

hEJKA - I my po lekarzu,,,Młody chory..nie wiadomo co...infekcja wirusowa, wygląda jak początek grypy... ale nie wiem skąd grypa?? gdzie mógł się zarazić?? córka koleżanki w pracy ma grypę, ale mogła ona przywlec wirusa, a ja od niej do domu?? raczej wątpliwe...
W każdym razie siedzimy w domu, Szymek śpi, w nocy miał 39,4, troszkę kaszle, choć mało...

Zdrówka!

Maksiowa ale duzy chlopak!!!
Ania hmmm a moze wlasnie przywloklas.ostatnio sluchalam wywiadu z jakims lekarzem na zetce ze nawet jak pojdziesz do jakiegos pomieszczenia w ktorym byla chora osaoba to przez 24 h moga byc tam wirusy

Czyli nawet nie ma co uważać, bo i tak się nie da uniknąć!

reklama
Malena my wlasnie tez na tych zielonych tescowych teraz.tych z lwem.i tez sie drapie ale nie jest tak zle.mie jest odparzony tylko sie drapie jak sie kapie.wogole bezsens ze juz nie ma tych fioletowych :(a te gaga jakie sa?bo teraz chyba je kupie.bo one w sumie takie same a tansze 7 zl.
aha mowili zeby wietrzyc pomieszczenia jak sie da.ale przeciez jak do sklepu wejdziesz to juz wogole masakra:/

Do góry