reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Czarna ja rowniez 3 mam kciuki o po 17 bede z Toba myslami i 3 mam kciuki za slicznego
malutkiego SISIACZKA hihihihi :-)
Aha i nie trzymaj nas dlugo w niepewnosci tylko pisz jak najszybciej :-)

reklama
Czarna ja tez czekam świtnie,że dziś masz to usg-ja mogę je zrobić dopiero po 20 tc - tak zarządzila moja gin:tak:Już nie moge sie doczekać:-) Na ostatniej wizycie (poszłam przeziebiona) wlazłam na wagę patrzę,a ja nawet pól kilograma nie przytyłam:szok: to chyba przez te wymiotki. Dużo jem owoców no i niegazowana wodę na okrągło pije...
Brzuszek mam mały i raczej nisko...do tego pryszcze-łamliwe włosy i paznokcie...no i walcze jeszcze z tym choróbskiem...Znajomi i zlosliwi mowią,ze sie jakoś "spaslam" to niezbyt mile...nie lubie kiedy wyraza ktos swoja opinie nie pytany w tej sprawie...:wściekła/y: Zawsze byłam raczej dziewczyna przy kości. Teraz biodra i pupa zaokraglily sie-bo maja prawo!

Oj Majeczko jak nie lubię tych uwag na temat wyglądu. W pierwszej ciąży miałam zatrucie i w sumie w ciągu miesiąca przytyłam 5 kg, bo woda w organizmie się zbiera. Nie miało, to korzystnego wpływu na mój wygląd, a jak tylko wchodziliśmy do teściów, to byłam witana tekstem "nasza piłeczka przyszła" :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie miałam siły się z tym spierać. Tym razem uczuliłam męża na wszelkie "rozkoszne" uwagi na mój temat i mam nadzieję, że stanie w mojej obronie :tak:

Trzymam kciuki, za wymarzonych Synków i Córeczki. My idziemy we wtorek, ale ja nie mam szczególnych wymagań co do płci :-) Mam 4-letnią siostrzenicę i prawie rocznego siostrzeńca, 1,5 roczną córkę więc każda opcja jest do przyjęcia.

Jestem:-p
Miałam goscia:tak:
A wiec tak wsio super. Mówiłam o bąbelkach i gin nico zdziwiona bo zawczesnie ale mowi ze w sumei to mam doswiadczenie ale mam zapisac jak beda konkrety.
Mialam USG i z poczatku maluszek był odwrócony miednicowo ale na prośbe mamuni szybciutko sie obrócił i na ekranie pokazał MĘSKIE NARZĄDY tak wiec nosze w sobie zdrowego upragnionego Synusia.
Kolejna wizyta za 4 tyg:rofl2:

czarna moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D super naprawde ciesze sie ze bedziesz miala synusia!!!!!!!!!

Do mnie jeszcze niedociera. Moja gin w swojej wielooooooo letniej karierze lekarskiej miała tylko 1 pomyłkę!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nie bede drugą:crazy::-D
Kurde M zaciwerkany ja cały czas ze łzami w oczach. Normalnie szok aż siebie niepoznaje:szok::-D

reklama
Jestem:-p
Miałam goscia:tak:
A wiec tak wsio super. Mówiłam o bąbelkach i gin nico zdziwiona bo zawczesnie ale mowi ze w sumei to mam doswiadczenie ale mam zapisac jak beda konkrety.
Mialam USG i z poczatku maluszek był odwrócony miednicowo ale na prośbe mamuni szybciutko sie obrócił i na ekranie pokazał MĘSKIE NARZĄDY tak wiec nosze w sobie zdrowego upragnionego Synusia.
Kolejna wizyta za 4 tyg:rofl2:

Czarna az sie poplakalam z twojego szczescia ze bedzie SYNUS :tak::cool:.
Tak starsznie sie ciesze GRATULUJE

Do góry