reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Minisia co za wspaniale wiadomosci czytam od rana:tak:
GRATULUJE CORECZKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale musze cie kopnac bo tam mnie nastraszylas ja nie umialam zasnac :no:
bo sie martwilam :-(.Ale na szczescie same dobre wiesci ale ja wiedzialam ze tak bedzie :tak:.

Czarna jak u ciebie bedzie facecik i jak sie w piatek dowiesz to bedzie pierwszy oficjalny facecik na naszym forum:tak:.

Zazdroszcze wam ze juz wiecie ja pewnie sie dowiem na polowkowym dopiero w 20
tygodniu lub troche po 20 tygodniu :rofl2:.Jeszcze musze sie naczekac :rofl2:
hehe nieprawda juz mamy dwóch mężczyzn październikowych:-p
Witajcie
Ja też wczoraj byłam na wizycie u lekarza:-) Dzidziuś zdrowy, rośnie i już nie da się jednorazowo zmierzyć;-)I się okazuje że będzie CHŁOPCZYK bo ma siusiaka:-)Moj M bardzo się cieszy że pierwszy synek...choć ja do końca byłam przekonana że będzie dziewczynka.:tak: Ale cieszę się że jest zdrowiutki, wszystko ma co trzeba więc teraz trzeba zacząć zastanawiać się nad imieniem.:happy:
Agniesia25 i minisia gratuluję córeczek:-)

Super GRATULACJE boziu jak ja marze zeby to samo ujrzeć jutro na USG:tak: Choć jak bedzie dziewuszka tez bede mega zachwycona. Wkońcu mam pełno ciuszków i obycie z dziewuchami:-D

Dziewczyny pozwoliłam sobie do naszej listy na górze dopisywać poznaną płeć przy Nicku i imię maleństwa jak ktoś juz wybrał:tak: można wejsc i zobaczyć:-p

reklama
Czarna piekna lista :tak: tylko jezeli moge sie wtracic:zawstydzona/y:
Bp TP na tej liscie to chyba termin porodu ja mam TP 25.10 a nie 02.10 :tak:
jesli to ma jakies znaczenie hihihihihi.
Ale lista PPRZEPIEKNA :-D

reklama
Dzisiaj byłam u gina. Nasłuchiwał tętno dziecka, on stwierdził, że jest, a ja w tych głosnikach słyszałam tylko jakies pierdzenie :rofl2: he he he. Przytyłam 3 kg. Toxoplazmoza wyszła ujemna, czyli ok. Inne wyniki tez ok, chociaz w moczu mam jakies drobne bakterie. Pytał sie mnie czy jak sikałam do pojemniczka, czy zrobiłam to prawidłowo czy tak sobie nasikałam po prostu, a potem strescił cała instrukcje jak to ma wygladac :-D he he he. Wejsc do wanny, rozchylic wargi, przemyc wilgotnym wacikiem, a do pojemniczka łapac ten mocz srodkowy, a nie z poczatku :rofl2::biggrin2: Nastepna wizyta za około miesiac. USG miałam w 12tc, a teraz bede miała 4 czerwca połowkowe :-D Nie moge sie doczekac. Moze bedzie widac juz płeć, chociaz ja mam przeczucie, że bedzie chłopczyk, ale po cichu licze na małą księzniczke, zebym ją mogła stroić :-D Patryk chce pierwszego chłopca i moja kobieca intuicja stwierdza, ze bedzie chłopczyk (wstepnie Rafałek) :rofl2:

Do góry