reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

No prosze Czarna, co to koncert zyczen? Mówisz - masz:-D Super! Napewwno lekarz sie nie pomylil, wiesz, z dziewczynka to zawsze ryzykowna sprawa ale jak sie widzi siusiaka... BEDZIE CHLOPAK:-D

A ja 27 mam kolejna wizyte i bedziemy sie na USG gen. umaawiac pewnie wtedy sie dowiem... Mam imie dla dziewuszki wiec nastawiam sie na panne, ale i tak czuje ze Adas bedzie mial braciszka:-p Ps. Dostalam kopniaka, nie wiem czy na potwierdznie mojej teorii czy to byl protest:rofl2:

reklama
k@siek jak ja mówiłam do brzuszka swojego Zuzia to też miałam później jakieś sensacje w bruchu;-)Jakby jakieś rybki w wodzie gazowanej pływały. Ale teraz jak wiem że już chłopczyk to zwracam się do niego syneczku, i kopie chyba tylko jak lezę- przynajmniej jak chodzę to nie czuję za bardzo...Więc może i u Ciebie będzie synek...

No prosze Czarna, co to koncert zyczen? Mówisz - masz:-D Super! Napewwno lekarz sie nie pomylil, wiesz, z dziewczynka to zawsze ryzykowna sprawa ale jak sie widzi siusiaka... BEDZIE CHLOPAK:-D

A ja 27 mam kolejna wizyte i bedziemy sie na USG gen. umaawiac pewnie wtedy sie dowiem... Mam imie dla dziewuszki wiec nastawiam sie na panne, ale i tak czuje ze Adas bedzie mial braciszka:-p Ps. Dostalam kopniaka, nie wiem czy na potwierdznie mojej teorii czy to byl protest:rofl2:

No mam nadzieje choć wiadomo różnie to bywa:-( Ale jestem pozytywnie nastawiona. I napewno jakby okazało sie ze to jednak dziewuszka nie płakałabym szczególnie mocno:-p

jA juz w czwartek bede wiedziala czy synek czy corka:-)jakos oddwoch dni sni mi sie,ze dziewczynka;-),ale niby sny sa na odwrot:-)

Ja dowiem się w poniedziałek, jak maleństwo będzie chciało się ujawnić:-)
Ale jakoś tak mam przeczucie że będzie synuś. Tak jakoś jak myślę o moim maluszku to zawsze myślę że to Bartuś.
Ale zobaczymy, może akurat dziewczynka:rofl2:

jA juz w czwartek bede wiedziala czy synek czy corka:-)jakos oddwoch dni sni mi sie,ze dziewczynka;-),ale niby sny sa na odwrot:-)
motylek6 mi jakiś miesiąc temu się śniło że dwóch chłopców urodziłam;-) I niedawno się okazało że będzie synek...Więc nie wiem jak to z tymi snami jest.:happy:

Ja w poprzedniej ciąży tez sniłam o synku ale jakos tak od samego początku czułam intuicyjnie ze będzie chłopiec i nie pomylilam sie, tak wiec sny raczej nie są lepsze niz USG:-D

A ja od samego poczatku mam przeczucie ze bedzie DZIEWCZYNKA :-)
Mnie to jest obojetne byleby nic dzidzi nie bylo ale jakos jak mysle o moim dziecku to zawsze mysle o OLIWI :-)

reklama
A ja chcę sie umówić na 13 czerwca na połówkowe badanko...muszę być cierpliwa...

Do góry